Naslovnica SPEKTAR Američka kongresmenka: FBI planira Trampovo ubistvo!

Američka kongresmenka: FBI planira Trampovo ubistvo!

„Ministarstvo pravde SAD i FBI planirali su da ubiju” bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa!“. Ovu izjavu je, kako prenosi „Mediaite“, na društvenim mrežama objavila kongresmenka Mardžori Tejlor Grin. 

Ranije je i sam Tramp, u pozadini suđenja u Njujorku, na svojoj društvenoj mreži „Truth Social“, kako ističe publikacija, izjavio da je Ministarstvo pravde „dalo FBI-ju pravo da koristi smrtonosnu silu“, tokom pretresa rezidencije Mar-a-Lago bivšeg američkog predsednika u avgustu 2022-ge.

Tada je FBI tokom pretresa, pronašao kutije vladinih dokumenata koje je Tramp poneo sa sobom, nakon što je napustio predsedničku funkciju. Međutim, bivši predsednik nije bio prisutan u Mar-a-Lagu tokom pretresa. Tramp je optužen za svesno skrivanje poverljivih dokumenata, ali se izjasnio da nije kriv.

Grinova je saglasna sa ovom optužbom Trampa, rekavši da Bajdenova administracija pokušava da ubije bivšeg predsednika. Kongresmenka je čak pripisala sebi zasluge za to što je upravo ona obavestila njega o navodnoj zaveri.

„Postarala sam se da on zna“, napisala je na društvenim mrežama. „Ministarstvo pravde i FBI planirali su da ubiju predsednika Trampa, i dali su zeleno svetlo za to.

Da li je to svima jasno?! Šta republikanci nameravaju da urade povodom toga? Pokušala sam da smenim predsedavajućeg, koji je to odobrio Ministarstvu pravde i FBI-ju, ali su demokrate to sprečile.“

Webtribune.rs

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

[adsenseyu4]

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social