Naslovnica ŽIVOT Zašto nam ovo nisu rekli: Napitak jači 10.000 puta od hemoterapije

Zašto nam ovo nisu rekli: Napitak jači 10.000 puta od hemoterapije

IMG_7297

[adsenseyu3]

Limun i soda bikarbona – kombinacija koja spašava živote! (RECEPT)

Postoji toliko mnogo studija o tome kako soda bikarbona i limun mogu imati veliku korist za telo. 

[stextbox id=“alert“ shadow=“false“ bcolor=“FF3D0D“]Da li ste znali da limun i sode bikarbona mogu imati jači efekat od hemoterapije?[/stextbox]

[stextbox id=“alert“ shadow=“false“ bcolor=“FF3F0F“]Kombinacija limuna i sode bikarbone dokazano su jači u ubijanju raka nego hemoterapija, oko 10.000 puta je jača da budemo precizniji! Zašto nam ovo nije rečeno? Pa, nema profita u zdravlju! Milijarde i milijarde dolara koje medicinska industrija čini svake godine bi se izgubila![/stextbox]

Limun je dokazano anti-kancerogen. On takođe ima jak efekat protiv cisti i tumora podjednako! Činjenica je, južno voće može da ubije rak, posebno kora koja je prepuna terpena kao što je d-limonen. D-limonen i srodni terpeni (organska jedinjenja) su pokazali da imaju značajnu korist u studijama na životinjama protiv širokog spektra različitih kancera.

[adsenseyu1]

I limun i soda su alkalne prirode, što znači da će normalizovati pH vrednost tela, koji neće omogućiti raku da nastavi da se širi.

Nedavna studija je utvrdila da konzumiranje četiri ili više porcija od 150 grama južnog voća svake nedelje, smanjuje rizik od raka debelog creva i do 18%, stomaka za 31%, usta za 53%, a grla za 58%!

„Limun uništava kancerogene ćelije u 12 vrsta raka. Limun sprečava širenje kancerogenih ćelija i ima 10.000 puta jače dejstvo od droge kao što je adriamicin, hemoterapija i druga opojna sredstva”.

Hemoterapija napada telo, truje iznutra. To ubija sve samo ne rak. Imajući to u vidu pokušajte sa terapijom koja je prirodna i koja vas neće činiti sve bolesnijim i bolesnijim.

[stextbox id=“alert“ shadow=“false“ bcolor=“FF350D“]Sve što treba da uradite je da izmešate dve kašičice organskog limuna sa pola kašičice sode bikarbone![/stextbox]

Da ne pominjemo značaj zdrave ishrane i fizičku aktivnost!

Webtribune.rs

[adsenseyu5][adsenseyu5]