Naslovnica ŽIVOT Vaše ime i prezime imaju mnogo veće značenje nego što vi to...

Vaše ime i prezime imaju mnogo veće značenje nego što vi to mislite

gbhrt

[adsenseyu3]

Vaše ime i prezime imaju mnogo veće značenje nego što vi to mislite, tvrde oni koji se bave numerologijom.

Kada se zbir imena i prezimena svede na jednocifrenu brojku, dobili smo broj imena koji objašanjava nečiju društvenu interakciju. Ukoliko želite da proverite šta numerologija kaže za vas, napišite svoje ime prema tabeli i svakom slovu pridružite odgovarajući broj, potom sve saberite, a ako ste dobili složeni broj, opet ih zbrojite dok ne dobijete broj od jedan do devet.

Tabela

A, I, J, = 1

B, K, R = 2

C, G, L, S, Ć, Č, Š, LJ = 3

D, M, T, Đ, DŽ = 4

E, H, N, NJ, X = 5

U, V = 6

O, Z, Ž = 7

F, P = 8 

Primer:

ANA IVIĆ

1+5+1+1+6+1+3=18   1+8=9

[adsenseyu1]

Značenje brojeva je:

1. Osoba koja ima ovaj broj je jaka, ponekad čak i egoista. Ima visoku inteligenciju, predodređena je na sreću. Živahna je, ali ponekad zbog osećaja djeluje rastrojeno. „Jedinice“ su odlučne i ambiciozne.

2. Ovaj broj nosi sreću i zadovoljstvo, radi se o darežljivoj i strastvenoj osobi. To su osećajne osobe, sentimentalne i jako romantične. Neke su sramežljive i pomalo plašljive.

3. Ovo je uzvišeni broj i osoba koja ga ima je često predodređena na velike stvari. To su veoma inteligentne osobe, produhovljene, te često kao da imaju treće čulo. One neke stvari znaju unapred i predosete ih. „Trojke“ su u suštini optimisti, brbljivi i veoma kreativni.

4. Ovaj broj predstavlja solidarnost, obavezu, potpunu zaokupljenost osobe koja ga nosi. Takve osobe su profesionalci. To su kompleksne osobe, izvrsni prijatelji, partneri, deca, roditelji. Na njih možete računati. Oni su dobro organizovani, oprezni, ali im nekad nedostaje samopouzdanja.

[adsenseyu4]

5. Društvene osobe, pravi svetski putnici. Vole slobodu, druženje, kretanje. Njima najbolje odgovara život u velikom gradu, posao u kojem će komunicirati s puno ljudi. Osim lakoće u komuniciranju odlikuje ih što su živahni, veseli i znaju uživati u životu.

6. Ovaj broj je vezan uz posao, takve osobe su sposobne, uvek dobro pripremljene, organizovane, često inteligentne. Odgovorni su roditelji, a leže im profesorska zanimanja. Ponekad mogu biti netolerantni.

7. Ovaj broj se često veže uz muze i njihova umetnička nadahnuća. Osobe ovog broja umetničke su duše. Definitivno se među njima kriju najveći umetnici. Pored smisla za lepo, ove osobe su često i fizički vrlo dobrog izgleda. Neke „sedmice“ vole samoću.

8. Ovo je karmički broj, često osobe ovog broja žive drugačije, skoro drugi život. Smireni, često povučeni, svoj privatni život i misli drže za sebe, skrivaju od okoline. Često su obavijeni velom tajne.

9. Ove osobe trebaju puno prostora, vole avanture, rizik. One uživaju u životu. Često su revolucionarni, posebni, drugačiji i dižu glas za reforme, za novi način života, uvek žele promene, nešto drugačije i nešto novo.

(Nezavisne novine)

[adsenseyu5][adsenseyu5]