Naslovnica IZA OGLEDALA TEORIJA ZAVERE: Papa Franja će obelodaniti NLO i vazemaljce i proglasiti novu...

TEORIJA ZAVERE: Papa Franja će obelodaniti NLO i vazemaljce i proglasiti novu religiju na ekumenskom skupu u Jerusalimu 2016.

gnrlkj034

Kruže glasine u blogosferi teorija zavere da će Papa Franja da obelodani NLO-e i vanzemaljska otrkića, da proglasi novu religiju, a zatim da proglasi antihrista kao lidera sotonskog Novog svetskog poretka na ekumenskom skupu tri svetske monoteističke vere koji će se održati u Jerusalimu od 4. do 23. septembra 2016. godine.

Poseban međuverski događaj, Mekudashet festival 2016. godine, reklamira se kao najveći ekumenski skup ikada.

Prema rečima organizatora, ovaj festival je “novi međuverski i duhovni skup hrišćana, jevreja i muslimana.“

[adsenseyu1]

Izraelske vesti navode da je ovaj ekumeski skup inicijativa Jerusalimske sezone kulture da okupi tri glavne svetske vere da “dele verovanje u jednog Boga i bezgraničnu ljubav prema Jerusalimu da razgovaraju, uče, pevaju i mole se zajedno u jednoj privremenoj Božijoj kući.“

Tokom skoro mesec dana trajanja ovog događaja, predstavnici tri “Avramove religije“ održaće prijateljske sastanke diskusije i debate u Jerusalimskom muzičkom centru.

Molitve će biti izrečene tri puta dnevno na arapskom, hebrejskom i koptskom jeziku. Ovaj događaj će predstaviti muzičke umetnike i glumce iz celog sveta. Prema rečima organizatora, biće održani i medijski događaji.

Ali ne dele svi entuzijazam i optimizam organizatora ovog festivala. Vest o predstojećem događaju je izazvala pomamu među teorijama zavere.

[adsenseyu5]

Prema teorijama zavere i sudnjeg dana, ovaj ekumenski skup je vrhunac tekućih zlokobnih planova od strane Iluminata da kroz Ujedinjene nacije sprovede jednu svetsku pagansku religiju koja prethodi jednoj svetskoj vladi Novog svetskog poretka i početak vladavine Antihrista.

vnhuhrf32

Prema pisanju Pastora Hal Majera u KTF vestima, ovaj Festival je prethodnik jedne svetske paganske religije satanskog Antihrista ili Zveri, zle proročke figure koja se pominje u Novom zavetu knjige Otkrovenja.

Evangelistički hrišćani i desničarski teoretičari zavere se protive naporima pape Franja da promoviše međuversko jedinstvo, rekavši da izdaje principe istinske hrišćanske vere koja insistira na ekskluzivnom pristupu Bogu i spasenju.

[adsenseyu1]

Prema teoretičarima zavere, napori pape Franja da dovede do nove svetske religije u kojoj su okupljene sve religije, sekte i denominacije ga identifikuje kao lažnog proroka koji se spominje u Knjizi Otkrovenja.

Papa Franja se sastao sa ruskim Patrijarhom Kirilom u februaru, po prvi put od raskola Istok-Zapad 1054. godine. On se takođe sastao sa vaseljenskim patrijarhom Bartolomejom, arhiepiskopom carigradskim. Tokom sastanka, lideri su šokirali konzervativce izražavajući podršku migrantima.

Takođe u maju, Franja se sastao sa šeikom Ahmadom El-Taib, velikim imamom Al-Azhar džamije u Kairu, koji se smatra šefom sunitskog islama.

Konzervativni hrišćani takođe optužuju Franju da pogrešno upoređuje agresivne evangelističke hrišćane sa islamskim džihadistima.

[adsenseyu6]

“Mnogi misle drugačije, osećaju drugačije, traže Boga ili upoznaju Boga na različite načine,“ rekao je papa Franja. “U ovoj masi, u ovom opsegu religija, samo je jedno izvesno: Svi smo mi Božija deca.“

Takve izjave pape Franje šokiraju konzervativne hrišćane.

“Biblija uči da postoji samo jedan put do Oca – kroz Isusa Hrista,“  rekao je pastor Majer kao odgovot na papin komentar. “Sugerisanje na bilo šta drugo izaziva konfuziju i obmanjuje.“

Blog teorije zavere Zdrav razum, cinično ovaj festival naziva Bohemian Grove II, tvrdeći da je sastanak kulminacija napora pape Franja da nametne svetsku vladu pod pokroviteljstvom jedne religije.

Prema pisanjima teoretičara zavare Dejvida Hodžsa, nekoliko analitičara i bliskih posmatrača razvoja koji najavljuju proročanstva za kraj sveta kažu da će na ovom ekumenskom skupu svetski lideri održati tajne sastanke da završe planove za realizaciju zloglasnog projekta Blue Beam.

Hodžs tvrdi da je neimenovani katolički biskup potvrdio strahove da je ovaj projekat lažna zastava da se uvede vladavina antihrista.

cvdsjfg3846fdjk

Mnogi biblijski teoretičari zavere sudnjeg dana veruju da je papa Franja lažni prorok povezan sa đavoliskim Antihristom koji se spominje u proročanstvima u Knjizi Otkrovenja. Antihrist, takođe poznat i kao Zver (čiji je broj 666), je satanska ličnost koja će svečano uvesti zlu svetsku vladu. On će delovati uz podjednako zlog verskog lidera pod nazivom lažni prorok.

Prema teoretičarima zavere sudnjeg dana, lažni prorok i Antihrist će se boriti protiv Isusa u svom drugom dolasku.

[adsenseyu5]

Vernici tvrde da su nedavne izjave pape Franja gde pokazuje uverenje u vanzemaljski život, zapravo namenjene tome da pripremi umove miliona hrišćana za konačnu realizaciju projekta Blue Beam koji će uvesti zla vlada Novog svetskog poretka.

Papa Franja će, u saradnji sa svetskim liderima, Ujedinjenim nacijama i NASA-om, koristiti tehnologiju napredne hologramske slike za projekciju za simuliranje vanzemaljske invazije na svet. Novi svetski poredak će koristiti ovaj projekat da obmane milione da su vanzemaljske vrste izvršile invaziju na Zemlju i da samo jedna vlada na čelu sa Antihristom može spasiti svet.

Prema teorijama zavere, nedavni Holivudski fokus na ET tematske filmove,  kao što je Dan nezavisnosti, je deo navodnog “prediktivnog programiranja“ naivnih masa da bi bili prijemčivi za Blue Beam projekat invazije vanzemaljaca.

Blogosfera teorija zavere je nedavno eksplodirala u pomamnim spekulacijama, nakon što je papa Franja rekao da bi krstio vanzemaljce ako dođu na Zemlju.

Webtribune.rs

[adsenseyu6][adsenseyu5]