Naslovnica IZA OGLEDALA Tajna egipatske pustinje: Snimci otkrili neobične građevine – VIDEO

Tajna egipatske pustinje: Snimci otkrili neobične građevine – VIDEO

[adsenseyu3]

gbfgbdf

[adsenseyu2]

Lovci na NLO na satelitskim snimcima Google Eartha otkrili su neobične stukture usred egipatske pustinje.

Ovaj neobičan kompleks građevina otkriven je istočno od glavnog egipatskog grada Kaira, a sastoji se od dve šiljate zgrade okružene misterioznim krugovima.

Futuristički dizajn građevina zaintrigirao je maštu mnogih. Tako se pojavila teorija da se radi o kompleksu izgrađenom za istraživanja vanzemaljskih oblika života.

Ove neobične objekte otkrila je ekipa Secureteam10 koji se godinama bave istraživanjima NLO-a, kao i otkrivanjima tajni vezanih za vanzemaljske vrste i oblike na zemlji koje vlade širom sveta žele da sakriju.

[adsenseyu4]

Neke korisnike Jutjuba, ove građavine podsećaju na scene iz Ratova zvezda, neki smatraju kako se radi o nuklearnim bunkerima, peščanim farmama i podzemnim bazma ili se pak radi o bazi za ispaljivanje raketa, prenosi Daily Mail.

Jedan od korisnika Jutjuba ispod videa komentarisao je kako se objekti nalaze u neposrednoj blizini autoputa pa se zapitao koliko zapravo tajni mogu da budu?

Tajni ili ne, objekti ovog oblika sigurno nisu nešto sa čime se svakodnevno susrećemo, a dok ne otkrijemo razumno objašnjenje i njihovu svrhu, verovaćemo da se radi o bazi vanzemaljaca na Zemlji, setu za neki film ili šta god vaša mašta može da smisli.

(Dnevnik)
[adsenseyu1]