Sve ono što verujete da znate ali niste obavešteni: Nije ova kriza to što mislite nego nešto drugo …

Odmah na samom početku da vas razuverim da znate šta se događa jer ne zapažate da je poodmakla Koronavirusna kontrola – bezgotovinsko društvo + nadzor + vanredno stanje + prinudna vakcinacija

U oktobru 2019. godine, grupa od 15 biznismena, vladinih zvaničnika i lekara, sastala se u Njujorku kako bi isplanirala globalni odgovor na svetsku epidemiju nikad viđenog i potpuno izmišljenog koronavirusa.

Tri i po sata kasnije, grupa je završila simulacijsku vežbu i, uprkos njihovim naporima, nisu bili u stanju da spreče da hipotetički koronavirus ubije 65 miliona ljudi.

Izmišljeni koronavirus u središtu simulacije Događaja 201 (saradnja između centra za zdravstvenu sigurnost Johns Hopkins, Svetskog ekonomskog foruma i Fondacije Bill and Melinda Gates), zvao se CAPS, a započeo je sa svinjama u Brazilu pre nego što se proširio okolo svet.

Mnogi od onih koji su učestvovali u Događaju 201 rekli su da „Big Tech“ više nije platforma, već stanica i trebalo bi da interveniše u borbi protiv lažnih vesti.

Još jedna od uobičajenih demonizovanih teorija zavere. Plan je bio da se cenzurišu sve informacije sa Interneta, koristeći izgovor „lažne vesti“, tvrdeći da je širenje lažnih informacija tokom vanrednog stanja veći problem nego obično i da to treba zaustaviti.

Bezgotovinska agenda

Bezgotovinski plan je deo šeme Novog svetskog poretka koji ide zajedno sa transhumanizmom, odnosno digitalizacijom svega u društvu, uključujući novac, informacije i sam život.

Sprovođenjem ove mere, bezgotovinsko društvo će moći da se kontroliše, moći će da se prate sve ekonomske transakcije, omogućavajući vlastima da grade još potpuniju sliku ko ste, da zaustave svaku moguću neposlušnost ili revoluciju pre nego što se dogodi. Takođe povećava državne prihode kroz poreze.

Na primer, Kina je iskoristila priliku da ispuni plan bezgotovinskog novca izjavljujući da bi papirni novac sada trebalo da bude izbačen iz prometa zbog mogućnosti da može da sadrži tragove COVID-19 i tako doprinese širenju koronavirusa.

Karantin i vanredno stanje

Vlade uživaju u scenarijima vanrednog stanja, jer su ljudska prava suspendovana.  Mnogi globalisti kao što je bio pokojni Dejvid Rokfeler ili SZO su hvalili autoritarnu Kinu kao model Novog svetskog poretka.

Neke fotografije i videozapisi koji uspevaju da izbegnu kinesku cenzuru pokazuju policijsu državu. Italija je proglasila vanredno stanje i rasporedila svoje trupe na ulicama, a Španija je planirala da proglasi stanje uzbune.

Obavezna vakcinacija

Plandemija koronavirusa pružila je dobar izgovor vladama širom sveta da smisle jedan od svojih najdražih programa Novog svetskog poretka: obaveznu vakcinaciju.

Razlog zbog kojeg je ova agenda posebno popularna je taj što omogućava vlastima pristup ljudskom telu. 

Slučajno (ili ne) Kina je 29. juna 2019. godine usvojila zakon kojim je implementiran nacionalni program obaveznih vakcinacija. Slučajno (ili ne) zakon je stupio na snagu 1. decembra 2019. godine, samo nekoliko nedelja pre nego što je epidemija koronavirusa postala svetska vest.

Bil Gejts ID2020: Digitalna identifikacija mikročipom

Bil Gejts, središte Novog svetskog poretka, godinama upravlja genetski modifikovanim organizmima i vakcinama. Microsoft-ov suosnivač je bio deo Događaja 201 koji je simulirao pandemiju koronavirusa pre nego što se dogodila.

Ali Gejts takođe promoviše još jedan kontroverzni projekat: ID 2020. To je plan mikročipovanja ljudi.

Prodaje se kao „pouzdan način“ ispunjavanja „temeljnog i univerzalnog ljudskog prava“: očuvanja svog identiteta i na Internetu i u fizičkom svetu.

S druge strane, imamo Google-ov Nightingale projekat koji će imati pristup medicinskoj dokumentaciji, imenima i adresama bez potrebe za konsultacijama sa pacijentima.

Agenda 2030: Vuhan, jedan od pametnih gradova Kine

Program koji je uključen u pandemiju koronavirusa je UN-ova „Agenda 2030“, koja uključuje „Pametne gradove“.

Pre pandemije, Kina je već isplanirala koji bi od njenih gradova trebalo da budu piloti „Pametnih gradova“. Vuhan je bio jedan od njih (što ima smisla i zašto je to bilo mesto pokretanja 5G Kine).

Zaključak

Zanimljivo je da je ceremonija otvaranja Vojnih igara 2019. godine u Vuhanu proglasila „Novi svet“, aludirajući na Novi svetski poredak i signalizirajući transformaciju društva, još jedan trag da je ceo ovaj događaj pripremljen.

Ostaje međutim nejasno zašto je Tramp došao u sukob sa „Svetskom zdravstvenom organizacijom“ (SZO). Takođe je nejasno i to zašto je Kina ponudila duplo više novca za finansiranje SZO posle najave Trampa da će im obustaviti finansiranje.

Tu su očigledno veoma sumnjive stvari. pitanje je i zašto je Tramp ušao u privatni rat sa Bil Gejtsom koji je veoma blizak sa kineskom vladom i ima svoju laboratoriju u kineskom Vuhanu odakle je potekao virus.

Takođe, sve odlike totalne kontrole kao što su nadgledanje, ukidanje keš novca, prisilna vakcinacija i čipovanje već se ostvaruju  u Kini a u svemu tome svoje prste je umešao Bil Gejts.

Skloni smo da verujemo da sve pošasti dolaze iz SAD ali evo vidimo da se protiv svega toga bori Tramp, koji je izgleda najprogresivniji predsednik u američkoj istoriji a sve to se već ostvaruje u Kini.

Bez obzira na istinu o poreklu samog virusa, ko ga je stvorio, kako se širio i da li je zaista tako opasan, ceo fenomen pandemije koronavirusa nesumnjivo se koristi za ubrzavanje raznih agendi Novog svetskog poretka zaključuje analizu fortruss.

Za početak razmislite o svemu ovome pa da nastavimo diskusiju.

Mirko Vasić za Webtribune.rs