Naslovnica ŽIVOT Saznajte broj vašeg životnog ciklusa, šta vas čeka u životu i šta...

Saznajte broj vašeg životnog ciklusa, šta vas čeka u životu i šta ćete biti

[adsenseyu2]

hvdskurewfghvbsdksdo

[adsenseyu3]

Datum rođenja umnogome određuje vaš karakter, kao i to kakve stvari volite i kakva vas sudbina čeka. Otkrijte broj vašeg životnog ciklusa.

 

Izračunajte broj životnog ciklusa

Prvo morate da znate brojnu vrednost meseca u kom ste rođeni.

Brojčana vrednost za svaki mesec:

Januar: 1
Februar: 2
Mart: 3
April: 4
Maj: 5
Jun: 6
Jul: 7
Avgust: 8
Septembar: 9
Oktobar: 1
Novembar: 2
Decembar: 3

[adsenseyu1]

Brojnu vrednost meseca u kom ste rođeni saberite sa brojem dana i godine u kojoj ste rođeni. Dobijeni broj raščlanite na cifre i sve saberite. Krajnji zbir je vaš broj životnog ciklusa. Na primer, ako ste rođeni 12. januara 1979, sabirate sledeće brojeve: 12+1+1979= 1992. Zatim sabirate sve cifre dobijenog broja, akle: 1+9+9+2 = 21. A pošto vam treba jednocifreni broj, sabirate i u ovom slučaju: 2+1= 3.

1) Pionir

Vi ste pionir, vođa, general i planer. Vaša priroda je veoma pozitivna i individualac ste. Niste spremni da budete pokorni i da slušate već ste inicijator i vodi vas ambicioznost. Zbog toga ponekad na površinu ispliva i vaša arogantnost i oholost.

2) Pomoćnik

Živite tako što sarađujete sa drugima. Dolazite do uspeha ali vam nije neophodno da to objavite na sva zvona. Živite za ljubav i od ljubavi. Temperamentni ste, druželjubivi i zato savršenim pomoćnik/saradnik za svakog.

[adsenseyu4]

3) Umetnik

Imate svojstven način izražavanja. Ne gubite vreme na nebitnim stvarima budući da ste shvatili da život nije samo igra i pesma. Multitalentovanost je jedna od vaših glavnih karakteristika. Veliki ste entuzijasta ali vaše početno oduševljenje brzo splasne.

4) Zidar

Simbol broja vašeg životnog ciklusa je kvadrat i predstavlja pravednost i jednakost. Označava i vašu praktičnu stranu života. Tako možete potpuno vizualizirati svaku ideju i za vas se nikad ne može reći da izbegavate dužnosti.

5) Govornik

Po prirodi ste živahni, puni duha i energije. Za vas je život smela avantura. Uživate u životu i stalno težite ka slobodi. Vešt ste govornik i možete dobro proći ako se bavite poslovima vezanim za svet zabave ili književnosti.

[adsenseyu1]

6) Učitelj

Imate uzvišene ideale i veliku želju da ih ostvarite. Ljubav je centar vašeg sveta. Pravedni ste i istinoljubivi. Povedite računa o sebi jer ste dosta krhkog zdravlja. Ne opterećujte previše srce, jer vam je taj organ najosetljiviji.

7) Intelektualac

Ove osobe su po prirodi pomalo distancirane i povučene, ali visoko inteligentne. Jako ste vezani za porodicu. Ljubav će vam pomoći da ostvarite sve što ste zamislili. Voljena osoba za vas je najbolji oslonac u životu.

8) Organizator

Vi ste energični, posedujete izražene organizacijske sposobnosti i veoma ste marljivi, ujedno i racionalni. Rođeni ste za vođenje poslova i daleko ćete dogurati u svetu biznisa samo ako budete imali takta pri susretu sa ljudima. Na svu sreću, društveni ste.

9) Analitičar

Mistični ste i analitični, stalno pokušavate da otkrijete neki dublji smisao u svemu. Često ćete patiti zbog ljubavi, ali nema prave ljubavi bez patnje i boli. Ako za životnog suputnika odaberete osobu s istim životnim brojem, ostvarit ćete divnu harmoniju.

(Žena Blic)

[adsenseyu5][adsenseyu5]

[adsenseyu2]