Ruski oskarovac Nikita Mihalkov: Znam šta znači broj novog patenta Bila Gejtsa

Kompanija Microsft prijavila je patent za svoj novi sistem za rudarenje kriptovaluta, a radi se o načinu koji bi korisnicima omogućavao da do digitalnih valuta dođu uz pomoć podataka o telesnim aktivnostima.

Patent je izazvao veliko interesovanje i zaokupio maštu javnosti, ali neki to možda posmatraju malo dublje. 

Nikita Mihalkov, ruski oskarovac, nedavno je razotkrio svoju sopstvenu teoriju zavere, nakon što je detaljnije pogledao broj patenta za Microsoft-ov kripto-rudarski sistem – WO / 2020/ 060606.

Mihalkov je mišljenja da je patent prvi korak satanističkog plana mikročipovanja celokupne svetske populacije i to mu je bilo jasno nakon što se pojavio đavolski broj „666“ u prijavi za patent.

Mihalkov je izjavio: „Deo u vezi sa brojem 060606 je pomalo alarmantan. To verovatno razumete, zar ne? Da li je ovo slučajnost ili namerna selekcija takvog simbola, koji se u Ivanovoj apokalipsi naziva đavoljim brojem – 666?“

Mihalkov

Bil Gejts i njegova fondacija redovno se pojavljuju u medijima od kada je počela pandemija koronavirusa, odlučni da pomognu svetu razvijanjem i distribucijom vakcine globalnoj populaciji.

U postu na blogu od 30. aprila, Bil Gejts je napisao, „Moramo da proizvedemo najmanje 7 milijardi doza vakcine.“ Rekao je da bi vakcine trebalo da se distribuiraju „čim bude spremna prva serija“.

Dok je Gejtsa većina hvalila za njegove proaktivne napore, Mihalkov tvrdi da će nadolazeća vakcinacija protiv COVID-19, distribuirana od strane Gejts fondacije, biti trojanski konj za mikročip u podmukloj šemi porobljavanja sveta.

Iako Mihalkova zavera zvuči čudno, dovoljno je ubedljiva za bivšeg teniskog prvaka, a sada ruskog političara Marata Safina, koji je pokazao podršku teoriji ruskog režisera.

Nejasno je koju ulogu će, prema mišljenju Mihalkova, sistem za rudarenje kriptovaluta na bazi senzora, razvijen od strane Microsoft-a, igrati u satnistčkoj zaveri, jer projekat ne pominje mikročipove. Patent je takođe objavljen u Sjedinjenim Državama pod daleko manje zloslutnim brojem – US20200097951.

Kako zavera postaje viralna, mnogi su takođe objavili i video Bil Gejtsa od pre gotovo pet godina, u kom predviđa nadolazeću pandemiju i upozorava da će gurnuti našu civilizaciju do ivice.

Proročanstvo koje je otkrio sam Lucifer ili je samo jedan od najvećih umova, usmeren na predviđanje rešenja za svetske probleme koji se još nisu dogodili? Nekako se to često dešava.

UPOZORENJE: Zabranjeno nezakonito kopiranje, prisvajanje i falsifikovanje ovog članka, sajtu Informer.rs

Webtribune.rs