Naslovnica IZA OGLEDALA Ruski izvori: SAD želi da osvoji Rusiju da bi se domogla vanzemaljskog...

Ruski izvori: SAD želi da osvoji Rusiju da bi se domogla vanzemaljskog odbrambenog sistema u Sibiru

[adsenseyu2]

fbdwoidbso46834

[adsenseyu3]

Na kraju, izveštaj zaključuje da su pokušaji SAD i EU da demonizuju predsednika Putina i uvedu Rusiju u rat u stvari „maskarada“ osmišljena tako da bi zapadne sile mogle da dođu do Sibira i osvoje drevni odbrambeni sistem koji je dizajniran da zaštiti našu planetu od vanzemaljskih bića, koji danas kontrolišu sve zapadne nacije na Zemlji.

Vojno-naučni komitet oružanih snaga (MSC) je pripremio neobičan izveštaj o nedavno završenom energetskom laseru sa usmerenom energijom, navodeći da saveznici Ruske federacije, Indija, Kina i Brazil, moraju pod hitno da izvrše „premeštanje snaga“ kako bi se planeta odbranila od „međudimenzionalnih entiteta“ koji će uskoro ponovo pokušati da preotmu Zemlju.

Ono što je važno pomenuti u vezi sa ovim izveštajem jeste da pojam „međudimenzioni entiteti“ potiče još iz Drugog svetskog rata, kada su sovjetske obaveštajne službe potvrdile da nemački nacisti komuniciraju sa vanzemaljskim bićima koji se u najstarijim zapisima pominju kao „bogovi“.

Ova vanzemaljska bića su proterana sa Zemlje pre oko 5.000-6.000 godina, navodi se u izveštaju, pri čemu je došlo do zamrzavanja mamuta na Sibiru i uništenja Atlantide, a sam događaj je u religijama i legendama opisan kao „velika poplava“.

[adsenseyu1]

Međutim, kako izveštaj dalje navodi, ono najvažnije što je uništeno za vreme „velike poplave“ jeste geografska oblast koju su naseljavala vanzemaljska bića od indijskog potkontinenta, preko Himalaja do današnje Ukrajine. Inače, njihovi ljudski potomci su poznati kao arijevska rasa.

Dva veća sanskritska epa drevne Indije, Mahabharata i Ramajana, u potpunosti opisuju interakcije vanzemaljskih bića sa arijevskom rasom što je izvedeno pomoću svemirskog vozila Vimana, „uređaja koji može da leti sa jedne planete na drugu“.

Dokaz velike moći ovih vanzemaljskih bića jeste i njihov simbol – svastika, koji je otkriven svuda širom planete, pa čak i pre Drugog svetskog rata, kada su vojnici s ponosom nosili ovaj simbol u ime nacističke Nemačke.

Izveštaj napominje da je najraniji poznati objekat sa motivima svastike u stvari ptica na kljovi mamuta, koji potiče iz paleolitskog naselja Mezine u Ukrajini i koji je star oko 12.000 godina. On je takođe otkriven i u oblasti Ohaja i doline reke Misisipi, među Navaho indijancima, ali i među Keltima, Nemcima, Fincima i mnogim drugim kulturama.

[adsenseyu4]

Ponovno povezivanje ljudske vrste sa vanzemaljskim bićima se dogodilo u 16. veku, kada se sjajna zvezda nakratko pojavila na nebu početkom novembra 1572. godine, a koja je danas poznata kao Tihoova supernova ili SN 1572.

Stručnjaci MSC-a takođe navode da je Tihoova supernova uzrokovala „međudimenzionalni procep“, omogućavajući ljudima da ponovo komuniciraju sa vanzemaljskim bićima koji su prethodno proterani sa naše planete. Najvažniji čovek koji je komunicirao sa njima je bio lični astrolog engleske kraljice Elizabete I, Džon Di.

Evo šta se zna o komunikaciji između Dija i vanzemaljskih bića:

„Di je izvodio ritualna prizivanja anđela, dok je njegov pomoćnik, Edvard Keli zurio u ogledalo ili kristalnu kuglu, pri čemu su se pojavljivali anđeli, prenoseći proročanstva i uputstva za čovečanstvo.

Anđeli nisu lepo govorili o ljudima. Besneći zbog propadanja čovečanstva, koje je samo postalo gore otkad je prognano istočno od raja, često su nazivali ljude „bludnicima“, ali ne u seksualnom smislu, već u smislu da su dozvolili sebi da se okrenu od Boga.

fwu36dfhbwesi

Anđeli su godinama prenosili predviđanja kosmosa, predviđanja o apokalipsama i događajima u evropskoj politici.

Za Dija, sve ovo nije bila magija, već religija. On je sebe u potpunosti posvetio anđelima. S druge strane, Keli se plašio anđela, smatrajući ih demonima i stalno moleći Dija da prestane sa sesijama.

Anđeli su mrzeli Kelija, mada ni Dija, iako su ga smatrali najpametnijim članom vrste, nisu baš preterano gotivili. To je postalo značajno izraženo kada su Di i Keli počeli da mole anđele za novac.

[color-box]Međutim, Di i Keli su im bili neophodni, pošto su vanzemaljska bića imala plan. Oni su želeli Novi svetski poredak, vođen božanskim principima, stvorivši jednu od najopasnijih ideja u istoriji Zapada: svetska religija, zasnovana na ljubavi i jedinstvu – nadhrišćanstvo ili terminalni monoteizam, koji bi ujedinili katolicizam i protestantizam, ali i judeizam i islam u jednu celinu. Sve to je trebalo da postane moguće pomoću tehnologije koju su vanzemaljci pružili svojim spiritualnim agentima.[/color-box]

[adsenseyu1]

Tako je Di preneo poruku kraljici Elizabeti da mora da nastane nova religija, koja će ujediniti čitavo čovečanstvo u jednu državu – Novi Jerusalim.

Vanzemaljska bića su nagovorili Dija i Kelija da se predstave Rudolfu II i Svetom rimskom carstvu i da mu kažu da je posednut demonima i da mora da posluša vanzemaljsku poruku. Rudolf II ih je ignorisao, ali nuncij nije, te je tako skovana zavera za uništenje Svetog rimskog carstva“.

Dokaz o uspešnosti Engleske za vreme dok su je vodila bića iz svemira se ne može negirati, pošto je upravo tada nastalo Britansko carstvo. Nakon smrti kraljice Viktorije, Nemačka kuća Hanover je nastavila da širi „okulto znanje“ kroz kraljevske kuće u Evropi.

Tako je, prema izveštaju, nastao vek ratova „namerno iniciranih i kontrolisanih“ od strane ovih vanzemaljskih bića čiji je jedini cilj bilo potpuno uništenje radi uspostavljanja jedne svetske religije.

Najdestruktivniji od ratova bio je Drugi svetski rat, pošto su nemački nacisti tada uspešno uspostavili međudimenzioni transport i komunikaciju pomoću uređaja koji je nazvan „Zvono“. Tako se se svemirsko vozilo Vimana 1937. godine po prvi put pojavilo od 1561. godine.

[adsenseyu4]

Izveštaj navodi da je Džon Di 1561. godine otputovao u Nirnberg, Nemačka, upotrebivši „okultne mehanizme“ kako bi ponovo doveo vozilo Vimana na Zemlju.

U izveštaju se navodi da je vozilo Vimana 1937. godine dospelo u ruke nemačkih nacista, koji su reprodukovali vozilo. Pilot savezničkih aviona su reprodukcije ovog vozila nazivali NLO-ima.

Stručnjaci MSC-a smatraju da su nacistički Nemci tajno poslali preostala vozila, zajedno sa „Zvonom“ na Antarktik, gde se ona nalaze i danas, a što su i potvrdili mnogi bivši ruski zvaničnici.

U izveštaju se upozorava da našoj planeti preti velika opasnost od ovih vanzemaljskih bića i njihovih vozila, što je i dokazano 9. decembra 2009. kada se na noćnom nebu iznad Norveške i Švedske pojavila fantastična spirala sa drugog sveta, kasnije nazvana „Norveška spirala“, a koja je prema istorijskim zapisima uvek nagoveštavala dolazak „bogova“.

Stručnjaci MSC-a su takođe napomenuli misteriozne letelice koje su se pojavile u Sibiru, izranjajući iz zemlje i ostavljajući kratere.

[color-box]Na kraju, izveštaj zaključuje da su pokušaji SAD i EU da demonizuju predsednika Putina i uvedu Rusiju u rat u stvari „maskarada“ osmišljena tako da bi zapadne sile mogle da dođu do Sibira i unište drevni odbrambeni sistem koji je dizajniran da zaštiti našu planetu od vanzemaljaca (palih anđela), koji danas kontrolišu sve zapadne nacije na Zemlji.[/color-box]

Webtribune.rs

[adsenseyu5][adsenseyu5]

[adsenseyu2]