Naslovnica ŽIVOT Privucite 50.000 evra u svoj život ovom tehnikom

Privucite 50.000 evra u svoj život ovom tehnikom

cbjwegh823764hf

[adsenseyu3]

„Tehnika emocionalne slobode“ (EFT: Emotional Freedom Technique) uvedena je početkom 90-tih godina prošlog veka, a njen tvorac je američki stručnjak za psihologiju Gary Craig.

Tehnika emocionalnog oslobađanja je potpuno proverena tehnika, koja daje fantastične rezultate i nalazi svoju primenu na svim životnim poljima.

Ovu jednostavnu tehniku možemo koristiti gotovo bilo kada i bilo gde.

Praktična primena EFT-a se sastoji u tome da se izgovaraju rečenice uz istovremeno udaranje prstima po određenim tačkama na glavi, koje predstavljaju akupunkturne tačke.

EFT

 

Na taj način pokrećemo svoje vitalne energije, zadiremo u svoju podsvest, koja se pomoću EFT tehnike pročišćava i direktno apsorbuje sadržaj naših pozitivnih rečenica.

[adsenseyu1]

Uz pomoć ove tehnike mi možemo u svoju podsvest ‘strpati’ sve ono za čime žudimo, to jest, sadržaj idealnoga života kakvog priželjkujemo. A već znamo da je kvalitet našega života projekcija materijala koji se nalazi u podsvesti, bilo da je on smeće ili lepota.

Video: Naučite kako da privučete u svoj život veće pare (recimo, 50 000 eura). Margaret M. Lynch, žena koja će vas voditi u ovom tapkanju, jedna je od trenutno najpopularnijih life coach trenerica na svijetu.

(drmaj.ba)

[adsenseyu5][adsenseyu5]