Naslovnica ŽIVOT Ovo može izlečiti vaše bubrege, pankreas i jetru samo jednim korišćenjem: Ne postoji...

Ovo može izlečiti vaše bubrege, pankreas i jetru samo jednim korišćenjem: Ne postoji lek koji se može porediti sa ovim

vfdsifusnvclds

Lek koji može izlečiti bubrege, pankreas i jetru je ništa manje ni više nego začin koji se veoma često upotrebljava u kuhinji.

Ovaj začin je glavni sastojak u mnogim jelima. U pitanju je korijander, on je odličan za lečenje mnogih bolesti a ima i nepogrešivu aromu.

On se, pak, uvek vezuje za kuvanje jer se često koristi prilikom pripreme mesa i supa. Ovde međutim možete videti kako da ga upotrebite za recept koji će izlečiti mnoge bolesti vašeg tela, zaista je jednostavan za pravljenje, te ćete se pokajati ako ne isprobate.

[adsenseyu1]

Korijander sadrži veliku količinu ulja koja su odlična za probavni sistem. Na ovaj način korijander smanjuje nivo kiseline koju proizvodi hrana a koja ima velik uticaj na telo. Korijander takođe sadrži dosta hranljivih materija, minerala i vitamina A,K,B,C,E.

Najznačajnije prednosti korijandera:

Predstavlja odličan diuretik. Služi svrsi prilikom rešavanja bilo kog problema sa bubrezima, poput kamena u bubregu. Stimuliše rad jetre i pospešuje probavni proces.

Leči dijareju pošto je odličan za eliminisanje bakterija i infekcija. Eliminiše masti koje su nakupljene u telu. Snižava holesterol.

Leči čireve na i u ustima jer ima antimikrobno i antiseptičko dejstvo. Smanjuje nivo šećera u krvi. Eliminiše konjuktivitis.

[adsenseyu5]

Poboljšava vid i sprečava očna oboljenja, što se može učiniti ispiranjem očiju vodom sa korijanderom.

Sastojci

  • 1 manja glavica belog luka
  • 1/2 čaše badema ili indijskih oraščića
  • 1 čaša lišća svežeg korijandera
  • 2 kašike soka limuna
  • 6 kašika maslinovog ulja
  • morska so

Priprema

Korijander i ulje dobro sameljite u blenderu. Dodajte ostale sastojke i meljite, dok ne dobijete glatku smesu. Ako je potrebno, dodajte malo vode.

[adsenseyu1]

Sada kada znate možete početi da primenjujete ovaj začin češće.

Sadržaj ovog članka, uključujući lekarska mišljenja i bilo koju informaciju vezanu za zdravlje služi isključivo za informisanje i ne treba se smatrati za specifičnu dijagnozu ili plan lečenja od strane bilo kog pojedinca.

Korišćenje ovog sajta i ovog članka ne stvara odnos doktor-pacijent. Uvek potražite direktan savet sopstvenog doktora u vezi sa bilo kojim pitanjima ili problemima koji se tiču vašeg ili tuđeg zdravlja.

Webtribune.rs

[adsenseyu5]