Naslovnica IZA OGLEDALA Nostradamus je predvideo da će Treći svetski rat početi ove godine

Nostradamus je predvideo da će Treći svetski rat početi ove godine

[adsenseyu3]

prorok nostradamus hjk

[adsenseyu2]

Nostradamus je poznat po tome što je predviđao razna svetska dešavanja mnogo pre nego što su se ona obistinila, a stručnjaci navode da je predvideo Napoleona, Hitlera, ubistvo Džona F. Kenedija i 11. septembar, ali da li je predvideo i ISIS, zika virus i Trampa kao predsednika?

Nostradamus je predvideo da će „armija muslimana“ proći kroz Evropu i zauzeti London ostavljajući iza sebe trag ubistava, silovanja i pljačkanja.

Prema sajtu Nostradamus 2242, navodi se da će Treći svetski rat početi ove godine kada konflikti sa ISIS-om eskaliraju i da će da se okonča za nekih 26 godina.

Navodi se da u prevodu Nostradamusa piše: „On će ući zloban i neprijatan i sprovesti tiraniju duž Mesopotamije. Svi prijatelji preljubničke dame biće zle zemlje i crne boje“.

[adsenseyu4]

Činjenica je da je meta ISIS-a Mesopotamija, tj. današnji Irak. ISIS je verovatno najbogatija teroristička organizacija na svetu. Njihova zastava i uniforme su crni, a vode se tiranskim šerijatskim zakonom.

Neki istraživači Nostradamusa navode da je prorok iz 16. veka predvideo i zika virus govoreći o „letećim insektima“ i „malim glavama dece“.

Međutim, pored ovih zloslutnih predviđanja, Nostradamus je predvideo i da će Donald Tramp postati predsednik.

U jednom od njegovih prevoda se navodi: „Slobodna zemlja je postala korumpirana, ali onda je despota i kriminalca svrgnuo progresivni kralj koji ga je učinio manje arogantnima i koji će iz poraza stvoriti pobedu“.

Istraživači smatraju da se „despot i kriminalac“ odnosi na Hilari Klinton, a da se „progresivni kralj“ odnosi na budućeg predsednika Donalda Trampa.

Dobra vest za Amerikance je ta što Nostradamus predviđa bolji život za njih pod vladavinom predsednika Trampa.

Webtribune.rs

[adsenseyu1][adsenseyu5][adsenseyu5]