Naslovnica ŽIVOT Napravite prirodni antibiotik neverovatne snage za 5 minuta

Napravite prirodni antibiotik neverovatne snage za 5 minuta

[adsenseyu2]

bvjdshivbhds

[adsenseyu3]

Da li znate da zapravo imamo „dobre“ bakterije, koje se nalaze uglavnom u stomaku, koje pomažu našem imuno i probavnom sistemu?

Antibiotici nisu uvek rešenje za sve bolesti i infekcije.

Antibiotici deluju  potpuno neselektivno i uništavaju i dobre i loše bakterije u našem telu. Ovo je posebno opasno za decu, jer „dobre“ bakterije su od apsolutno vitalnog značaja za njihov razvoj imunog sistema.

Kad primena antibiotika postane sve više i više raširena među nama, mi postepeno uviđamo otpornost super bakterija sposobne da izdrže osnovne antibiotike a onda naše telo zahteva jače antibiotike. Lečenja će biti preskupa i opasna.

Dakle, umesto da van lekar propisuje lek za svaku manju infekciju preporučujemo neverovatno jednostavan i prirodan antibiotik!

[adsenseyu1]

“Mešavina zlatnog meda”- recept: 

– Jedna supena kašika kurkuma

– Sto grama sirovog organskog meda

Jednostavno sjedinite oba sastojka u teglu, dobro izmešajte dok se kurkuma ravnomerno ne rasporedi u sirovom organskom medu. Zatim zatvorite teglu.

Preporučuje se na prve znakove infekcije, uzimanje pola kašičice svakog sata prvog dana. Drugog dana, uzimati kašičicu mešavine na svaka dva sata. Završite tretman treći dan tako što ćete uzimati tri puta na dan.

Sirovi organski med i kurkuma su neverovatni agensi protiv zapaljenja i pomoći će vašem telu da se bori protiv štetnih bakterija bez stravičnih efekata standardnih antibiotika.

Najbolje od svega, ovaj prirodni antibiotik ne oštećuje vaš probavni sistem već pušta „dobre“ bakterije da žive.

Webtribune.rs

[adsenseyu5][adsenseyu5]

[adsenseyu2]