Naslovnica IZA OGLEDALA Insajder u vojsci potvrdio da se stanovništvo tajno zaprašuje otrovima iz aviona...

Insajder u vojsci potvrdio da se stanovništvo tajno zaprašuje otrovima iz aviona – VIDEO

vcdshg73hd

Kristen Megan je napravila uzbunu oko hemijskih tragova (chemtrails) još ranije, ali mnogi nisu čuli njenu priču.

Fascinantni intervju sa ovom uzbunjivačicom vazduhoplovstva SAD daje novu perspektivu kontroverzi povodom metoda geoinženjeringa, piše trueactivist.

Kristen Megan je provela 9 godina aktivno radeći u vazduhoplovstvu SAD na bioekološkom inženjeringu. Vršila je reviziju hemikalija u sklopu svog posla, a kada je čula za zaveru o hemijskim tragovima, Megan je želela da dokaže da to nije tačno.

[adsenseyu1]

Međutim, desilo se upravo suprotno. Megan je istragom zaključila da nas stvarno prskaju. Ona je platila skupu cenu, tvrdeći da je vojska pretila da će je uhapsiti ili joj oteti ćerku ako ne prestane da postavlja pitanja.

„Pokušaj opovrgavanja mi je promenio život“, rekla je Megan. „Počela sam da primećujem velike količine hemikalija u sistemu koje nisu imale naziv proizvođača niti su imale vezu sa kompanijom, što je bio deo redovnog protokola“. Otkrila je tajne hemikalije u hangaru i eliminisala sve mogućnosti da se one koriste za nešto drugo.

[adsenseyu5]

Megan je zaim počela da uzima uzorke. Ona je otkrila da se hemikalije koje se čuvaju u tajnom hangaru nalaze i u vodi, vazduhu i zemlji na različitim lokacijama. Oblik i ogromna količina ovih zagađivača ne mogu se objasniti prirodnim putem. Kako su uopšte dospeli u vodu, vazduh i zemlju?

Megan, koja je informaciju objavila 2012. godine, veruje da se geoinženjering vrši zarad profita. Menjanjem vremenskih prilika i uništavanjem prirodnih Zemljinih ekosistema, korporativne oligarhije se osiguravaju da smo u potpunosti zavisni od njih.

Veće poljoprivredne kompanije, proizvođači flaširane vode, Monsanto i njihovo seme, sve te industrije dobijaju na uništavanju prirode. Drugim rečima, geoinženjering hrani kapitalističku mašinu, kako navodi Megan.

Webtribune.rs

 

[adsenseyu5]