Naslovnica IZA OGLEDALA Informacije o strukturi u okeanu procurele sa servera Vatikana- Uklonjene sa satelitskih...

Informacije o strukturi u okeanu procurele sa servera Vatikana- Uklonjene sa satelitskih mapa

Već nekoliko meseci grupa hakera drži ceo zapadni internet u neizvesnosti. Za to vreme objavili su nekoliko senzacionalnih slika dobijenih sa vatikanskog servera.

Posle svakog objavljivanja ulazili su u zatišje, ne dajući znake života. Neki su čak počeli da pretpostavljaju da su ipak stigli do njih. Međutim, nedavno su napravili novi post.

Ovog puta nisu objavili nijednu sliku, ali su podelili veoma zanimljive informacije o misterioznoj strukturi, za koju ste najverovatnije i čuli.

„Kamen temeljac Zemlje“, ili „Kamen spoticanja“ – Ovo je najčudniji objekat. Proteže se od severnog do južnog pola, ali pod vodom. Međutim, najčudnije je to što je izbrisana sa svih mapa. Odnosno, pokušali su da sakriju informacije o njoj. Dakle, ovo je nešto što može podići veo tajni naše prave istorije.

Niko ne zna ko ga je, kada i zašto sagradio. Postojale su samo razne teorije. Skeptici čak tvrde da je ovo greška ili šala programera i da nema zida, međutim, sve je suprotno od toga, a za određenu sumu ronioci sa Fidžija će organizovati ekskurziju do njega.

Dakle, nedavno je još jedna verzija dodata na gomilu priča o njegovom poreklu. Međutim, ovoga puta iz izvora u koje postoji bar malo poverenja.

[adsenseyu1]

Hakeri tvrde da Vatikan zna pravu svrhu tog objekta. U dokumentima su pronašli informacije da je ta građevina ostatak drevne civilizacije.

Izgledala je kao vrsta pneumatskog metroa. Pomoću njega su prelazili ogromne udaljenosti za jako kratko vreme. Vatikan zna samo za dva ulaza, ali veruju da duž celog puta postoje brojne stanice. Međutim, s obzirom na to da je objekat potpuno poplavljen i nalazi se na velikoj dubini, istraživanje je nemoguće.

Na Telegramu bez cenzure – Izbor naših najboljih vesti  https://t.me/webtribune

U drugom materijalu su pronašli informacije o mogućim uzrocima potopa. U svojim istraživanjima, Vatikan je otkrio da je najverovatniji uzrok potopa bila promena magnetnih polova. Kada se to dogodilo, sva voda na planeti je napustila svoje granice, poplavljajući značajan deo nekadašnjeg kopna. Međutim, to je bilo samo jedno od mnogih posledica.

Još gore je, što su naučnici saznali da se ovo dešava potpuno haotično. Nema nikakvih hiljada godina između inverzije polova. To se može dogoditi dva puta u jednom danu ili nijednom u milion godina. Jedino objašnjenje do kojeg su došli, je da poljima upravlja neko spolja.

Ko ili šta to može biti? Šta služi kao okidač za uništenje cele civilizacije? Međutim, prema svemu sudeći, cilj potopa je uništavanje infrastrukture i određenih znanja, a ne ljudi… ali zar ne postoji drugi način da se to uradi.

Međutim, evo šta je zastrašujuće… Nedavno su naučnici zabeležili pomeranje magnetnih polova Zemlje, pa se tako nameće pitanje- da li se to pomeranje može nazvati upozorenjem misteriozne civilizacije?

Webtribune.rs

[adsenseyu4]

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social