Građani zgroženi: Prodaju majice sa likom dečaka ubice iz Ribnikara

       

Na jednoj poznatoj internet platformi oglašene su majice sa likom dečaka osumnjičenog da je 3. maja počinio masakr u OŠ „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru.

Ove skandalozne majice, uznemirile su građane koji posećuju ovaj sajt.

„Poznata platforma za suvenire izbacila je majice sa likom dečaka ubice, koje nose nasmejani modeli i koštaju dvadesetak evra. Kad me kap nije strefila! Mislila sam da se neko neumesno šali“, prenosi Kurir reči jedne korisinice ovog popularnog sajta.

Otvorite Telegram da bez cenzure primate izbor naših najboljih vesti

„Cena klasične majice kratkih rukava je 16,29 dolara, dok je cena majice dugih rukava 24,59 dolara. Postoje i skuplje vraijante, jedna je majica za trening i košta 28 dolara, a druga je dugačka majica i cena joj je 29 dolara po komadu“, objašnjava izvor Kurira i dodaje da su u ovim majicama fotografisani modeli, devojke i muškarci.

Na sajtu je navedeno da se ovaj proizvod može isporučiti i kupcima u Srbiji, a rok isporuke je desetak dana.

„Takođe, navedeni su i uslovi vraćanja proizvoda ukoliko kupac nije zadovoljan“, objašnjava sagovornik za Kurir. Ovo, inače, nije prvi put da dečaka veličaju na društvenim mrežama i da se „dive“ njegovom krvavom pohodu u kojem je ubio svoje drugare.

On je, da podestimo, kobnog dana ubio devetoro dece iz škole i čuvara koji je pokušao da mu pomogne, Dragana V. i ranio petoro dece među kojima je bio i njegov najbolji drug. Dečak je prvo ubio Dragana, pa dežurne učenice i devojčicu koja je u trenutku izlazila iz toaleta, a onda ušao u učionicu svog odeljenja gde je ubio još petoro dece.

(Kurir)

Pratite tokom 24 sata bez cenzure naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social bez cenzure