Naslovnica ŽIVOT Evo šta se desi kada pijetu toplu vodu sa limunom i medom...

Evo šta se desi kada pijetu toplu vodu sa limunom i medom godinu dana!

[adsenseyu2]

jhfvdij

[adsenseyu3]

Osetljivog sam  imuniteta i nekako sam uvek bila bolesna. Potičem iz velike porodice gde se često zadesi da neko ima grip. Naravno, znalo se da sam sledeća osoba ja koja će pasti u postelju.

A onda sam se odlučila na mali izazov. Naravno da sam bila skeptična ali sam rešila da 12 meseci pijem limunov sok i med u toploj vodi i da vidim da li zaista daje čudesne efekte kako se o tome priča.

 1. Nisam imala prehladu i grip u celoj godini 

Bilo je dana kada sam zaboravila da uzmem svoju jutarnju dozu iako sam ponekad osećala veoma rane znake gripa: previše kijanja u jednom danu, umor i glavobolju. Ipak ništa od ovoga nije potrajalo.

Čim sam se vratila na stari režim svi simptomi su se povukli a med i limun sam uvek nosila sa sobom, bilo da sam na poslu ili na putovanjima.

[adsenseyu1]

 2.Više ne pijem kafu ujutru i sada sam postala ranoranilac

Energiju koju dobijam ujutru  od limuna i meda odagna mi glavobolju i nemam više potrebu za kofeinom. Takođe ustajem ujutru lakše i brže.

 3. Najveća nagrada su ljudi oko mene koji su zdravi

Dakle, uspela sam da ubedim moju porodicu da med i limun mogu pomoći u prevenciji mnogih prehlada. Napitak kao prevenciju mogu da koriste i deca.

Recept:

Ja generalno koristim sok od pola svežeg limuna, kao i kašičicu organskog, sirovog meda, sa šoljom prokuvane vode koja se prohladi malo ali ne puno, tako da med može da se otopi.

Popijte čim se probudite i bićete kao novi.

Webtribune.rs

[adsenseyu5][adsenseyu5]

[adsenseyu2]