Naslovnica IZA OGLEDALA Čovek koji je otkrio rak, dao je recept za izlečenje

Čovek koji je otkrio rak, dao je recept za izlečenje

dr oto

[adsenseyu3]

Manjak kiseonika je ono što zapravo prvobitno uzrokuje rak, tvrdi dobitnik Nobelove nagrade, dr Oto H. Varburg.

Ovaj manjak dovodi do nastanka kiselog stanja u organizmu. Dr Varburg takođe otkriva da ćelijama raka nije potreban kiseonik (one su anaerobne), tako da one ne mogu da prežive u prisustvu velike količine kiseonika, kao što je slučaj u alkalnim stanjima.

Bez izuzetka, iako je normalnim ćelijama neophodan kiseonik, ćelije raka mogu da funkcionišu bez njega. Kada zdrava ćelija ostane bez 35% svog kiseonika, ona može da postane kancerozna u roku od 48 sati.

[stextbox id=“alert“ shadow=“false“ bcolor=“FF3F0F“]Glavu ulogu u održavanju zdravog pH u organizmu ima ishrana. Balans pH predstavlja ravnotežu alkalnog i kiselog u svim ćelijama i telesnim tečnostima. U zdravom organizmu, nivo pH krvi mora biti blago alkalan.[/stextbox]

Činjenica je da loše bakterije, paraziti, virusi i kandida rastu u kiselom okruženju. S druge strane, alkalno okruženje neutrališe bakterije i druge patogene.

[adsenseyu1]

Nažalost, moderan način života je pun hrane koja stvara toksine i kiselu sredinu u organizmu, a tu spadaju prerađene žitarice, GMO proizvodi, prerađeni šećeri, meso, mesne prerađevine, belo brašno i sve vste peciva, mleko i mlečni proizvodi.

Hrana koja je dobra za organizam i ne stvara kiselu sredinu je: Svo sirovo povrće, voće, bademi, integralne žitarice (jedina alkalizirajuća žitarica je proso. Sve su ostale žitarice lagano kisele ali ih treba jesti), med.

Zbog toga dolazi do nastanka kiselog pH, a neuravnoteženi pH može poremetiti ćelijske funkcije i aktivnosti. Preterano kisela sredina može uzrokovati zdravstvene probleme kao što su dijabetes, kardiovaskularne bolesti, osteoporoza, gorušica i rak. Ukoliko organizam duže vreme živi u kiselom stanju, proces starenja se ubrzava.

Dakle, održavanje uravnoteženog pH je važno za održavanja zdravlja. Uvek postoji prirodno rešenje, a evo kako da napravite domaći lek protiv kiselosti:

[adsenseyu4]

[stextbox id=“alert“ shadow=“false“ bcolor=“FF4D0D“]

Sastojci:

1/3 kašike sode bikarbone

2 kašike svežeg soka od limuna ili organskog jabukovog sirćeta

Primena:

Kiselo-bazna kombinacija će početi da peni čim pomešate sastojke. Nastavite da dodajete sodu bikarbonu dok penušanje ne prestane. Zatim dopunite čašu sa 230 ml vode i popijte sve naiskap.

Ovaj lek pomaže pri smanjenju kiselosti i aktivnosti stomačne kiseline. Neutralisaće pH i stvoriti alkalnu sredinu u organizmu.

[/stextbox]

Webtribune.rs

[adsenseyu5][adsenseyu5]