Naslovnica IZA OGLEDALA Analitičari predviđaju: Ostalo je još samo 60-90 dana pre nego što nastane...

Analitičari predviđaju: Ostalo je još samo 60-90 dana pre nego što nastane haos na planeti

[adsenseyu2]

cghtj342uj

[adsenseyu3]

Dr Voker Tod, bivši konsultant u Federalnim rezervama, smatra da američka ekonomija ima još oko 60-90 dana života pošto je dolar na ivici kolapsa.

Da je ovo predviđanje došlo od nekog drugog, ono bi moglo da se zanemari, ali u pitanju je dr Tod koji je 20 godina radio kao ekonomski konsultant u Federalnim rezervama u Njujorku i Klivlendu i čije mišljenje mora da se uzme za ozbiljno.

Predviđanje dr Toda se u potpunosti slaže sa dosadašnjim predviđanjima drugih izvora. Nema sumnje da će događaj pod lažnom zastavom biti iskorišćen kao izgovor da se uvede vojna uprava. Vojna uprava će zatim omogućiti konfiskovanje oružja. Konfiskovanje oružja će sprečiti Amerikance da svrgnu državu.

Miniserija Amerika

Mnogi su brzo istakli da miniserija Amerika oslikava preuzimanje ove države bez prolivanja krvi od strane Sovjetskog saveza. Kako sovjeti tamo navode: „Prevrat je upalio zato što ste izgubili državu pre nego što smo mi došli“. Nije isključeno da će tako biti i u pravoj budućnosti.

[adsenseyu1]

Kroz seriju izvršnih odredbi, predsednik Obama je obespravio moć Kongresa. Slično je učinjeno i u miniseriji Amerika.

Senatorka Lindzi Grejem poziva na vojnu diktaturu jer predviđa nekakve zloslutne događaje u bližoj budućnosti.

Crvena zora

Hajde da se prisetimo nekih dokaza od prošle godine poput onih kada je kolona UN vozila uočena kako prenosi nešto na neko nepoznato mesto. Potpuno je logično da se ova vozila čuvaju za nešto u budućnosti, kao što je recimo scenario u stilu filma Crvena zora (Red Dawn).

Šta se može očekivati u budućnosti?

Amerika će biti oborena na jedan od sledećih načina: 1) Lažna zastava kao rezultat ekonomskog kolapsa i uništenja dolara, 2) Implementacija vojne uprave, možda uz korišćenje strane vojske, 3) Potpuni konflikt.

[adsenseyu4]

Postoje jasni ekonomski, politički i vojni razlozi zašto Rusi žele da okupiraju Aljasku. Prema različitim izvorima, ruska vojska se pojavila u nekoliko manjih gradova sa ruskom manjinom u Aljasci.

U te gradove spadaju gradovi Kečikan, Sitka i Vasila. Takođe se navodi da su na obali uočene ruske podmornice, te da ruska vozila i vojska već cirkulišu na Aljasci.

Ovo nije jedino mesto u Americi gde je prisutna ruska vojska. Ruski komandosi prolaze i kroz „obuku“ u Fort Karsonu, Kolorado Springs.

Prema višestrukim izvorima, Rusi su mobilisali bar dve divizije na istočni Arktik, nedaleko od Aljaske.

Mnogi Rusi na Aljasci su prerušeni u civile i stanuju u nekoliko zatvorenih vojnih baza na Aljasci ili u napuštenim motelima.

Dalje, nije tajna da neke od ovih snaga sarađuju sa DHS (ministarstvo bezbednosti) po pitanju vežbanja otmica uticajnih političara koji nemaju nameru da sarađuju (kao u miniseriji Amerika).

[adsenseyu1]

Dodatna dokumentacija

Nekoliko je puta pomenuto koliko su Rusiji važna ostrva koja joj je Obama poklonio. Dva od njih sedam su idealna za lansiranje napada na Aljasku. Ostalih pet služe za blokiranje pristupa Američkoj mornarici u i oko Arktika.

Pecaroši sa Aljaske navode da je ruska vojska okupirala jedno od sedam ostrva.

Nedavno se na internetu pojavila glasina da je Putin nestao, a juče su naveli da je umro. Kredibilniji izvori tvrde da se Putin povukao u svoj nuklearni bunker u planini Ural. Ono što ne znamo je da li on samo sprovodi vežbu ili se sprema nešto stvarno opasno.

Bivši dezerteri Sovjetskog saveza su upozorili SAD

Anatolij Golicin je dezerter KGB-a koji je pobegao u SAD kako bi upozorio Amerikance o planu Rusije da napadnu SAD. Golicin se smatra jednim od prvih koji su otkrili da Rusija planira tako nešto.

Prema rečima Golicina, nakon što se SAD uklone kao strateška pretnja, dugoročni plan Rusije jeste povratak Lenjinovog cilja kolektivističkog modela nacija kao korak ka globalnoj vladavini.

Kako bi ispunila svoj cilj, Rusija mora da se ujedini sa Kinom i napadne SAD, kako spolja tako i iznutra, navodi Golicin.

Da li je dr Tod u pravu? Da li je ostalo još samo 60-90 dana pre nego što nastane haos?

Webtribune.rs

[adsenseyu5][adsenseyu5]

[adsenseyu2]