Naslovnica IZA OGLEDALA Amerika će početi Treći svetski rat jer poseduje ultra tajnu vojnu tehnologiju

Amerika će početi Treći svetski rat jer poseduje ultra tajnu vojnu tehnologiju

nfjkdhfgreh98437

[adsenseyu2]

Dakle, šta je najveća zagonetka za Ruse i Kineze? To što znaju koliki ogroman novac su potrošili Amerikanci, ali ne znaju šta to Amerikanci imaju, a u javnost su pustili samo najnovije laserske sisteme. Pitanje je dakle, šta to Amerika ima još osim najnovijih laserskih sistema, a što se još ne zna?

 

Laserski oružani sistemi su samo vrh ledenog brega, a njihov snimak je očigledno samo propagandni alat objavljen kao odgovor na rusku propagandu koja uključuje upade u vazdušni prostor i pretnje o nuklearnom ratu. Ipak, pored drugih nedostataka, SAD i dalje poseduju najnaprednije vojne sisteme na svetu.

Poslednjih nekoliko nedelja svedoci smo potpunog kolapsa ruske ekonomije, berze i monetarnog sistema. Sve to je rezultat zapadnih sankcija koje su uvedene zbog odbijanja Rusije da napusti Krim. Ipak, iako Rusija dokazuje svoju moć vojnim izviđanjima u vazdušnom prostoru Zapada, uključujući i zapadnu obalu SAD, postoji jasan razlog zbog kojeg Vladimir Putin ne sme da napadne Ameriku, barem ne još.

U svom dokumentarcu „Svetska pitanja“, analitičar Džoel Skousen ukazuje na to da, iako će doći do Trećeg svetskog rata u skorijoj budućnosti, Rusija i Kina oklevaju da se uključe u bilo kakav oblik vojnog konflikta sa SAD zbog ultra tajne, napredne, vojne tehnologije Zapada.

Jedna o tih tehnologija koja više nije tajna i koja se pojavila u javnosti jeste LaWS (Laser Weapon System – Laserski oružani sistem). U pitanju je toliko napredan sistem da vojska tvrdi da može da nacilja i pogodi metu izazivajući gotovo trenutno uništenje.

vbdsg37fhc

„Laserska oružja su moćna, pristupačna i igraće važnu ulogu u budućim pomorskim borbama“, rekao je kontra-admiral Metju L. Klander, šef pomorskih istraživanja.

Na snimku se može videti da je sistem u mogućnosti da prati pokretne mete, uključujući avione i da ih bukvalno oduva sa neba brzinom svetlosti.

Podrazumeva se da su Rusija i Kina upoznate sa ovom tehnologijom. Navodi se da su SAD potrošile na trilione dolara na vojna istraživanja u poslednje dve decenije. Ono što je neobično jeste da, ne samo da Rusi i Kinezi ne znaju na šta je sav taj novac potrošen, nego ne zna ni 99,99% Amerikanaca.

[adsenseyu4]

Možemo biti prilično sigurni da je Putin svestan ovih silnih ulaganja u vojsku, ali da nema ni približnu ideju na kakvu tehnologiju je potrošen toliki novac.

[stextbox id=“alert“ shadow=“false“ bcolor=“FF370F“]Dakle, šta je najveća zagonetka za Ruse i Kineze? To što znaju koliki ogroman novac su potrošili Amerikanci, ali ne znaju šta to Amerikanci imaju, a u javnost su pustili samo najnovije laserske sisteme. Pitanje je dakle, šta to Amerika ima još a što se još ne zna?[/stextbox]

Laserski oružani sistemi su samo vrh ledenog brega, a njihov snimak je očigledno samo propagandni alat objavljen kao odgovor na rusku propagandu koja uključuje upade u vazdušni prostor i pretnje o nuklearnom ratu. Ipak, pored drugih nedostataka, SAD i dalje poseduju najnaprednije vojne sisteme na svetu.

[stextbox id=“alert“ shadow=“false“ bcolor=“FF4D17″]

Zapravo, samo par nedelja ranije, nakon što su Rusi počeli da prete ratom, stanovnici Londona i Njujorka prijavili su glasne eksplozije i grmljavinu u toku noći.

Nije objavljena nijedna zvanična priča povodom toga, ali neki istraživači sugerišu da su misteriozni zvuci deo ultra tajnog supersoničnog Aurora projekta, koji se kreće 6 puta većom brzinom od brzine zvuka.

Činjenica da se zvuk čuo sa obe strane Atlantika ukazuje na to da je verovatno u pitanju Aurora i da je u pitanju još jedno dokazivanje Rusiji i upozorenje da ne može da dobije rat.

[/stextbox]

Rusi i Kinezi verovatno znaju to i zato troše više novca na vojnu tehnologiju nego na bilo šta drugo. Pored toga, hakuju vojne mreže SAD i servere vojno-industrijskih kompleksa kako bi ukrali što više informacije koje mogu iskoristiti za unapređivanje svojih vojnih programa.

Sve u svemu, SAD pogađa ekonomska špijunaža koja predstavlja nacionalnu i dugoročnu stratešku pretnju po SAD.

Rat dolazi. Rusija neće sedeti skrštenih ruku dok se njena ekonomija potpuno uništava pred njenim očima. Ipak, nije spremna na veće probleme.

Džoel Skousen smatra da će do 2020.-2023. godine biti spremna.

Tek tada ćemo videti kakva se sve čuda kriju u tajnim vojnim bazama poput Oblasti 51.

Mek Slavo

Webtribune.rs

[adsenseyu2]