Naslovnica IZA OGLEDALA Američka javnost u potpunom šoku: Dokumenti FBI dokazuju da vanzemaljci postoje

Američka javnost u potpunom šoku: Dokumenti FBI dokazuju da vanzemaljci postoje

fdbghg342h

[adsenseyu3]

Nedavno su objavljeni dokumenti FBI koji pokazuju da su Zemlju zaista posetili vanzemaljci. Najfascinantnije je to što se u dokumentima ne navodi da vanzemaljci dolaze sa druge planete. Navodi se da ova bića dolaze iz druge dimenzije.

Da li bi trebalo da budemo iznenađeni što je FBI zainteresovan za fenomen NLO-a? Da li je moguće da su svi oni naučno-fantastični filmovi zapravo zasnovani na pravim događajima kako bi se podigla svest o vanzemaljcima među stanovništvom?

vanzemaljci fbi1

Nakon što su neki dokumenti obelodanjeni 2011. godine, pojavio se i izveštaj specijalnog agenta FBI iz 1947. godine. Specijalni agent FBI, potpukovnik čiji je identitet ostao anoniman, skupio je brojne podatke o NLO fenomenu.

Prema mnogim izveštajima, posetile su nas vanzemaljske vrste, ne samo sa drugih planeta, nego i iz drugih dimenzija. Neka od njih potiču sa etarske ravni koja koegzistira sa našim fizičkim univerzumom. Ovi „entiteti“ koji mogu da se „materijalizuju“ na našoj planeti se pojavljuju kao džinovske providne figure.

vanzemaljci fbi2

Prenosimo izvod nekih od najvažnijih detalja iz izveštaja.

  1. Delovi diskova nose posadu dok su drugi pod daljinskom kontrolom.
  2. Oni dolaze u miru. Posetioci žele da se nastane na ovoj ravni.
  3. Ovi posetioci su čovekoliki, ali mnogo su veći.
  4. Oni nisu ljudi od krvi i mesa, već dolaze iz nekog svog sveta.
  5. Oni ne dolaze sa druge planete, po našoj definiciji, već sa etarske planete koja se prožima sa našom, što je za nas neshvatljivo.
  6. Tela posetioca i njihovih letelica se automatski materijalizuju kada uđu u vibraciono stanje naše guste materije.
  7. Diskovi poseduju neku vrstu energetskog zračenja koje lako može da dezintegriše bilo koji brod koji ih napadne. Oni mogu da se vrate u etarski oblik i nestanu iz našeg vidokruga bez traga.
  8. Region iz kojeg dolaze nije „astralna ravan“, već odgovara Lokasu ili Talasu. Ovi pojmovi imaju veze sa ozoterijom.
  9. Do njih ne dopire radio, ali mogao bi da dopre radar, kada bi se razvio signalni sistem za tako nešto.

Ako nas ova bića posećuju u poslednjih 50-60 godina, da li je moguće da su nas posećivala i pre nekoliko stotina ili hiljada godina? Da li je moguće da su ova bića uticala na civilizaciju kakvu znamo danas i da li još uvek utiču na nas?

Webtribune.rs

[adsenseyu4][adsenseyu4][adsenseyu5][adsenseyu5]