Naslovnica IZA OGLEDALA Ako propadne Treći svetski rat, sledi „Plan B“: Dolazi lažni napad vanzemaljaca...

Ako propadne Treći svetski rat, sledi „Plan B“: Dolazi lažni napad vanzemaljaca i haos na planeti

[adsenseyu2]

kraj-sveta02

Svet je spreman na rat, rat koji će privesti kraju sve ratove. To bi moglo da bude tačno, ali šta ako sledeća invazija potekne iz svemira? Zapravo, neće mali sivi vanzemaljci napasti planetu, već globalisti kuju zaveru kako bi vas naterali da pomislite da je tako. U pitanju je Plan B iz svemira.

Plan B

Ako se serija događaja pod lažnom zastavom ne završi Trećim svetskim ratom, već Hladnim ratom, postoji li Plan B koji će ujediniti sve valute i vlade pod jednu centralizovanu vlast?

Dan Nezavisnosti

Američki predsednici, ključni političari i povezani insajderi javno su se zapitali o sudbini čovečanstva ako planetu napadnu vanzemaljske sile bez prethodne provokacije.

Da li bi takav napad, poput onog u naučno-fantastičnom filmu Dan Nezavisnosti, stvorio jednu svetsku vlast? Postoje neki koji tvrde da bi, a kao dokaz navode Operaciju Plavi zrak.

[adsenseyu1]

Reganov govor o vanzemaljcima pred Ujedinjenim nacijama

Ronald Regan se 1987. godine obratio Ujedinjenim nacijama i upitao šta će se desiti sa razlikama između nacija ako nas napadne neprijateljska vanzemaljska sila. Njegov govor možete potražiti na Jutjubu.

Pojavljivanje Bila Klintona u emisiji Džimija Kimela

Bil Klinton se nedavno pojavio u emisiji Džimija Kimela. Kimel je Klintonu tokom čitavog intervjua postavio svega dva pitanja: „Šta mislite o vanzemaljcima i, ako biste znali da vanzemaljci postoje, da li biste izneli to u javnost?“.

[adsenseyu4]

Klinton je rekao da veruje da „ne bi bio iznenađen ako bismo jednog dana bili posećeni i da je malo verovatno da smo sami u svemiru“.

Klinton je takođe napomenuo da bi u scenariju poput vanzemaljske invazije Amerika sarađivala protiv zajedničkog neprijatelja ukoliko bi se on postavio kao u filmu „Dan Nezavisnosti“.

Klintonova otkrića ukazuju na spekulacije da je moguća neka vrsta obelodanjivanja po pitanju vanzemaljaca. Nema sumnje da bi lažna vanzemaljska invazija mogla biti iskorišćena kao događaj pod lažnom zastavom, dizajniran da stvori Novi svetski poredak.

Hilari Klinton i pitanje o NLO-u

Hilari Klinton je uočena na Rokfeler ranču sa knjigom Pola Dejvisa o implikacijama o vanzemaljskom životu. Da li Hilari Klinton stvarno veruje da nismo sami?

Interesantno je da je Vins Foster, prijatelj i savetnik predsednika Klintona, dobio dve misije kada je Bil Klinton izabran. Prvo, da otkrije ko je ubio Džona F. Kenedija. Drugo, da otkrije pravu istinu o vanzemaljcima. Kao što znamo, Foster je izvršio „samoubistvo“ pod veoma sumnjivim okolnostima.

[adsenseyu1]

Dr Karol Rozin i Verner fon Braun

Dr Rozin se priseća svoje četvorogodišnje saradnje sa fon Braunom i ukazuje na to da je on predvideo da će čovečanstvo imati problem sa manipulacijom čovečanstva zastrašivanjem, kako bi se stvorio Novi svetski poredak.

Prvo, fon Braun je rekao da će se ljudi plašiti Rusa, zatim terorista, asteroida i na kraju će se čitavo čovečanstvo izmanipulisati da poveruje da će Zemlju napasti vanzemaljci. Rezultat toga biće ujedinjenje planete.

Operacija Plavi zrak

Ako veliki rat globalističkog ujedinjenja ne počne u Ukrajini zbog nedostatka hrabrosti za otpočinjanje nuklearnog rata, da li će se pojaviti Plan B?

Decenijama je NASA razvijala oružane sisteme za svemir i označila taj plan kao Operacija Plavi zrak.

Projekat Plavi zrak sastoji se iz četiri različita koraka koji će dovesti do implementiranja religije novog doba u vidu lažnog Antihrista.

Jasno je da je religija novog doba oslonac za vlast novog sveta, bez koje je diktatura Novog svetskog poretka potpuno nemoguća.

U poslednjem stadijumu plana, ljudima će se dati do znanja da je invazija vanzemaljaca neizbežna i da će učvršćivanje vlasti biti „neophodno“ da čovečanstvo preživi.

Zaključak

Kada se bivši predsednik niotkuda pojavi na nacionalnoj televiziji i počne da priča o vanzemaljcima, trebalo bi obratiti pažnju.

Plavi zrak je plan za sudnji dan koji će se implementirati kada sve drugo propadne.

Da li je Novi svetski poredak toliko očajan da učestvuje u ovakvoj zaveri?

Verovatno je da će se ovaj plan implementirati ako drugi planovi za ujedinjenje (poput Trećeg svetskog rata) propadnu.

Kada i ako dođe do sprovođenja ovog plana, ne verujte ni jednu jedinu reč. Zašto? Zato što ovaj događaj spada u biblijsku kategoriju „glasina o ratu“.

Webtribune.rs

[adsenseyu5][adsenseyu5]

[adsenseyu2]