Naslovnica ŽIVOT 5 najbizarnijih seks rekorda: Ruskinja sa najjačom vaginom i orgije 250 parova...

5 najbizarnijih seks rekorda: Ruskinja sa najjačom vaginom i orgije 250 parova u skladištu – VIDEO

gvf54g

Seks je područje večnog ljudskog interesa, pa i ne čude razna istraživanja na ovu temu.

Prema statistici najveći penis ima Džon Falkon u Americi – 34, 2 cm, vagina opsega 48 cm pripada Ani Svon iz Škotske i najjači mlaz ejakulacije ima Horc Šluc.

  • Naučnici iz Centra za bračne i seksualne studije u Kalifroniji izmerili su najveći broj orgazama u jednom satu. Rekorderka je bila žena sa 134 orgazma (sa svakim novim orgazmom na svake 44 sekunde). Za muškarce, razultat je bio skromniji, i rekord drži muškarac sa 16 orgazama za jedan sat.
  • Najveći muzej penisa na svetu, nalazi se u islandskom Rejkaviku, otvoren je 1997. godine, a danas sadrži i izlaže preko 300 primerka penisa. Sve je veći broj muškaraca koji bi voleli da doniraju svoj penis posle smrti.
  • Muškarci se često hvale svojom veštinom otkopčavanja grudnjaka, a rekor drži Tomas Vogel koji je otkopčao čak 56 u jednom minutu, a služio se samo sa jednom rukom.
  • Najveće orgije na svetu održale su se u velikom skladištu u Japanu gde je istovremeno seks imalo čak 250 parova. Sve je zabeležila filmska ekipa, a amateri su prošli testiranje na polne bolesti.
  • Najsnažnija vagina na svetu pripada ruskoj gimnastičarki Tatjani Kozhevinkovoj, koja je svojim genitalijama mogla da podigne čak 14 kilograma. Ona je objasnila da je to posledica svakodnevnih vežbanja vaginalnih mišića po pet minuta tokom 20 godina.

(B92)

[adsenseyu1][adsenseyu5][adsenseyu5]