Naslovnica IZA OGLEDALA Zvaničnik NASA: Velika flota NLO-a je iza Meseca, i ne znamo njihove...

Zvaničnik NASA: Velika flota NLO-a je iza Meseca, i ne znamo njihove namere

bdhgrff67

[adsenseyu3]

Čovek koji je radio kao savetnik za NASA-u i NSA je dao niz neverovatnih tvrdnji.

U proteklih 12 godina, dr Erik Norton je bio vanredni savetnik NASA-e i NSA, a njegov opis posla je uključivao identifikovanje svemirskih pretnji, kao što su asteroidi i komete. Međutim, u januaru 2012. godine je dr Norton video nešto mnogo opasnije – ogromnu flotu vanzemaljskih letelica koje su se zaputile ka nama.

On je 22. januara pozvan u MekDonald opservatoriju nedaleko od Fort Dejvisa u Teksasu. Uz pomoć širokog spektra opreme, dr Norton je uspeo da detektuje opasnu grupu neidentifikovanih letelica.

„Video sam mnoštvo ogromnih trodimenzionalnih struktura u svemiru u ravnoj liniji kako napreduju ka planeti Zemlji“.

[adsenseyu1]

On je pratio njihovo napredovanje u periodu od 3 meseca. Činjenica da su se objekti „pomerali brzinom od nekoliko miliona kilometara za samo par meseci“, ukazuje na tehnološki nivo letelica koji je mnogo napredniji od naših.

Spektroskopski podaci su pokazali da su nepoznati objekti napravljeni od materijala nekoliko hiljada puta tvrđeg od ičega razvijenog na Zemlji. Naravno, ova hipoteza je izazvala veliku zabrinutost Nortona i njegovih saradnika.

Štaviše, slike iz infracrvenog spektra su pokazale da su se kosmičke čestice odbijale od nekakvog energetskog polja drugačijeg od magnetnog polja koje štiti Zemlju. Kako je flota napredovala kroz naš Solarni sistem, teleskopi su uspevali da razaznaju detalje mnogo tačnije, te je postalo jasno da su u pitanju trodimenzionalne letelice u obliku slova „L“. Sudeći po udaljenosti, ove letelice su sigurno ogromne.

[adsenseyu4]

Do januara 2013. godine, objekti su prošli orbitu Marsa i izgledalo je kao da idu prema nama, ali su odjednom nestali, zbog čega je Norton pomislio da su uključili sistem za sakrivanje.

Tokom protekle decenije, na Zemlji je bilo dosta napredaka po pitanju kamuflažnih tehnika, iako ima još mnogo posla na tom putu. Zato ne bi trebalo da bude iznenađenje da napredna vanzemaljska civilizacija poseduje tehnologiju zahvaljujući kojoj bi mogla da postane nevidljiva.

hggfdfdf

Letelice su sigurno promenile i kurs. Norton i njegov tim više nisu uspeli da pronađu flotu pomoću infracrvenog teleskopa.

Norton je sledećih par meseci bio napet, jer je jedino gore od toga što nije poznata lokacija letelica u stvari to što nije poznata namera njihovih putnika.

„Znao sam da su viši nivoi vlasti zabrinuti zbog ovakvih stvari pošto su me agenti tajnih službi čuvali non-stop. Mi smo gotovo čitave 2013. godine u neverici posmatrali nebo. Nismo znali šta se dešava niti gde su letelice nestale. Prema mojim proračunima, ove letelice bi već trebalo da su toliko blizu da nam ne bi bio potreban teleskop da ih vidimo. Ne znamo da li se još uvek kreću ka nama ili su napustile Solarni sistem“.

[adsenseyu1]

Skoro godinu dana kasnije, Nortona je kontaktirao bivši kolega koji mu je rekao da je flota ponovo vidljiva i da se nalazi iza Meseca. Takođe mu je pružio interni izveštaj u kojem se navodi da je ogroman objekat potvrđeno sleteo na Mesec.

bbbbbbbgfdh

Srećom, objekat je fotografisan od strane Orbitalne kamere za izviđanje Meseca, a slike su slučajno objavljene na Google Moon. Na slikama se vidi da je neidentifikovani objekat sleteo u krater veličine Čikaga, što znači da je malo reći da je ogroman.

[adsenseyu4]

U istom izveštaju se navodi da je ministarstvo odbrane lansiralo tri Terrier-Orion rakete iz NASA-ine ustanove Wallops Flight 15. januara 2014. godine. Lansiranja su izvedena uz najveću tajnost, a njihova misija je nepoznata za širu javnost.

Dr Norton je naglasio činjenicu da bi njegovo razotkrivanje moglo biti opasno. „Moram biti pažljiv po pitanju toga kakve informacije objavljujem ako želim da se zaštitim“. On takođe veruje da poverljive informacije koje poseduje imaju potencijal da zadaju moćan udarac javnosti po pitanju NLO fenomena.

„Nastao bi problem ako bi to dospelo u javnost. Ne govorimo samo o udaru na religije, već i o raspadu samog društva“.

Iako su Nortonove izjave prilično šokantne, on nije želeo da izlazi u javnost sa više detalja. a razumljivo je i zašto pošto se radi o visoko tajnim izveštajima.

Ipak, on je u pravu kada kaže da bi vlada učinila sve da zataška vanzemaljsku intervenciju ovolikih razmera.

Izgleda da ćemo dobiti odgovor tek kada slete na Zemlju.

Webtribune.rs

[adsenseyu5][adsenseyu5]