Naslovnica IZA OGLEDALA Zastrašujuće – Najnoviji plan Bila Gejtsa – Evo šta nam je spremio

Zastrašujuće – Najnoviji plan Bila Gejtsa – Evo šta nam je spremio

       

Organizacija potrošača organske hrane (OCA) je iznela šokantne informacije o hemijskom sredstvu pod nazivom „Organipeel“, koje proizvodi kompanija Apeel, a koje se koristi kao zaštitni premaz na organskim proizvodima.

Prema navodima Organizacije za pregled organskih materijala (OMRI), Apeel-ov Organipeel je dobio zeleno svetlo, „verovatno na osnovu činjenice da je limunska kiselina glavni sastojak“. Međutim, Organipeel sadrži samo 0,66 posto limunske kiseline, dok preostalih 99,44 posto sastava ostaje misterija.

Otvorite Telegram da bez cenzure primate izbor naših najboljih vesti

Možda nije iznenađujuće, ali i Svetski ekonomski forum (WEF) i milijarder eugenetičar Bil Gejts, poznat po kompaniji Microsoft, podržavaju Organipeel. WEF i Gejts su igrali ključnu ulogu u ubedjivanju Američkog ministarstva poljoprivrede (USDA) da ga odobri za upotrebu na organskim proizvodima, iako se čini da je daleko od organskog.

OCA izveštava da je limunska kiselina dozvoljena u organskoj hrani, iako tehnički nije organska, samo pod uslovom da nije sintetički dobijena – da, postoje različiti oblici limunske kiseline. Međutim, nije jasno šta ostatak formule Organipeel-a sadrži.

[adsenseyu1]

Organipeel, poznat i kao Edipeel, sadrži sastojke koji su dobijeni upotrebom toksičnih rastvarača koji mogu ostaviti ostatke žive, kadmijuma i drugih otrova na hrani.

Dokument od 45 stranica koji je kompanija Apeel Sciences dostavila Američkoj agenciji za hranu i lekove (FDA) kao deo podnošenja zahteva za opšte prihvatanje kao bezbedno (GRAS) 9. oktobra 2019. godine, pruža nekoliko naznaka o Organipeelu, koji se u ovom dokumentu naziva Edipeel – Apeel ima više naziva za supstancu u zavisnosti od toga kako se koristi na organskoj hrani.

Glavni sastojak, prema ovom dokumentu, su monoacilgliceridi izdvojeni iz semenki grožđa, što zvuči prirodno sve dok ne shvatite da Apeel-ove metode ekstrakcije uključuju upotrebu više toksičnih rastvarača. Ti rastvarači mogu ostaviti toksične ostatke žive, kadmijuma, olova, arsena, paladijuma, heptana i etil-acetata u finalnom proizvodu.

8. novembra 2021. godine, Evropska agencija za bezbednost hrane (EFSA) je sprovela pregled monoacilglicerida, koji se u Evropi označava kao E 471 na hrani. Taj pregled je zaključio da „potencijalno izlaganje toksičnim elementima usled konzumacije E 471 može biti značajno.“

EFSA je 2017. godine sprovela još jedan pregled koji je zaključio da postoji potencijalno prisustvo glicidola, kancerogenog materijala, u monoacilgliceridima. I mnogo pre toga, 2000. godine, Međunarodna agencija za istraživanje raka (IARC) Svetske zdravstvene organizacije (SZO) je klasifikovala glicidol kao „verovatno kancerogen za ljude.“

Uprkos svemu tome, WEF, Gejts i druge globalističke institucije tvrde da su monoacilgliceridi, glavni sastojak u Organipeelu i Edipeelu, bezbedni za konzumaciju, iako su povezani sa kancerogenim materijalom glicidolom koji izaziva rak, da ne pominjemo sve one prethodno spomenute otrovne metale koji ostaju na hrani.

Ispostavlja se da su monoacilgliceridi takođe povezani sa dijabetesom. Ovi hemijski spojevi, prema dokazima iz 2012. godine u časopisu Diabetes Care, povezani su sa „rasprostranjenim i hroničnim“ problemom insulinske rezistencije i povezanim dijabetesom, koji su postali vrsta epidemije u savremenom društvu.

U 2021. godini, Apeel je procenjen na 2 milijarde dolara, zahvaljujući odobrenju vlade za njegov sumnjivo toksični premaz za konzerviranje hrane Organipeel i Edipeel, koji bi mogao biti prisutan na organskom voću i povrću. A WEF i Gejts treba da zahvalimo za ovo skriveno trovanje.

Usput, direktor Apeela, Džejms Rodžers, je 2018. godine izjavio da će njegova kompanija uskoro koristiti „sinbio“ tehnologiju za proizvodnju Organipeela i Edipeela, umesto da nastavi da ekstrahuje aktivni sastojak iz poljoprivrednih nusproizvoda kao što su ostaci semenki grožđa od proizvodnje vina.

Majk Adams (Naturalnews.com)

Prevod i adaptacija: Webtribune.rs

Otvorite novu mrežu Truth Social bez cenzure
Pratite tokom 24 sata bez cenzure naše najbolje vesti samo na Vkontakte 

       

[adsenseyu4]