Naslovnica ŽIVOT Super efikasna metoda ruskog psihologa Ljermontova: Rešite se negativnosti i crnih misli!

Super efikasna metoda ruskog psihologa Ljermontova: Rešite se negativnosti i crnih misli!

[adsenseyu2]

hfhff

[adsenseyu3]

Kada god vas obuzmu crne misli, negativnost, malodušnost i teskoba, odagnajte ih za par sekundi – koristeći ovu jednostavnu i efikasnu tehnikuruskog psihologa V. Ljermontova. Naravno, osećanja (pogotovo negativna), ukazuju na neki problem koji treba da razrešimo, a ne potiskujemo.

Imate 2 izbora: da se uhvatite „posla“ i da problem rešavate – ili da samo očajavate. Ali, kada nam je teško i ne vidimo brzi izlaz, treba nam nešto da nas izdigne iznad tih misli.

Tehnika V. Ljermontova protiv crnih misli:

Tehnika je toliko jednostavna, a iznenadiće vas koliko je efikasna! Evo što treba da uradite istog momenta čim vas obuzmu negativne misli. Postavite u sebi sledeća tri pitanja tim mislima:

1. Ko si ti?
2. Šta hoćeš od mene?
3. Ko te je poslao?

[adsenseyu1]

Na ovaj način svoje loše misli tretirate kao negativnu energiju koja vam je nametnuta spolja, ne poistovećujete se s njima, ne dopuštate im da pređu u fazu osećanja ili generalnog raspoloženja – tako one odmah gube na snazi, slabe i nestaju!

Autor tehnike savetuje da ova tri pitanja stalno imamo na umu i da njima neutrališemo svaku crnu misao, čim se pojavi. I tako, kada god se u duši osećate loše – ne prepuštajte se očajavanju, nego primenite tehniku postavljanja ova 3 pitanja.

Možete se još dodatno upitati:

1. Kome je potrebna moja bol?

2. Kome je potreban moj strah?

3. Ko se hrani mojom patnjom i osećanjem teskobe i beznađa?

Ovakav tretman crnih misli doneće vam veliko olakšanje koje vam u tim trenucima uistinu jedino i treba! Probajte ovu jednostavnu i super-efikasnu metodu sledećeg puta i sami se uverite.

(Stil)

[adsenseyu5][adsenseyu5]

[adsenseyu2]