Naslovnica IZA OGLEDALA Strogo čuvana tajna vojske SAD: Pronađena civilizacija duboko ispod leda Antarktika

Strogo čuvana tajna vojske SAD: Pronađena civilizacija duboko ispod leda Antarktika

vbsdkhfd93ghfonvrei

Kalifornijska televizijska ekipa, koja se vodi kao nestala od 2002. godine, ostavila je iza sebe snimak i priču o drevnim ruševinama pronađenim ispod leda na Antarktiku.

Pored ove ekipe, misiju je sprovela i Mornarica SAD. Tako navodi arheolog i avanturista Džonatan Grej iz World Education Research Ltd u najnovijim vestima o arheologiji.

Portparol kompanije je rekao da je svojevremeno „Vlada SAD rekla da će sprečiti emitovanje snimka koji su pronašli članovi Mornarice na Antarktiku, a koji otkriva masovno arheološko nalazište 3.200 metara ispod površine leda“.

„Ekipa Atlantis TV koja je napravila snimak se još uvek vodi kao nestala“, navodi Grej.

Advokati ekipe su svojevremeno rekli da je kompaniji najvažnija bezbednost ekipe, ali da će se usprotiviti bilo kakvim pokušajima da se cenzuriše materijal koji očigledno interesuje javnost.

[adsenseyu1]

Ledeni kontinent Antarktik ne pripada nijednoj naciji, istakli su oni. „SAD ne poseduje jurisdikciju tamo“.

„Snimak je u vlasništvu Atlantis TV“, rekao je portparol kompanije. „Mi smo ga snimili, što znači da je naš, a kada nam se snimak vrati, nameravamo da ga emitujemo. Kraj priče“.

„Dva člana Mornarice koja su pogledala snimak su opisala njegov sadržaj istraživačima Nacionalne naučne fondacije (NSF) kada su se vratili u stanicu Amundsen-Skot na južnom polu“, navodi Grej.

Oni su rekli da su prikazane spektakularne ruševine i druge stvari u koje nisu smeli da zalaze, naveo je istraživač NSF.

Zvaničnici Mornaričkih snaga SAD za ispomoć na Antarktiku su negirali priču i bilo kakav snimak koji je snimila nestala Atlantis TV ekipa.

Izvori iz Mornarice su rekli da su našli snimak u napuštenoj rupi za snabdevanje 160 kilometara zapadno od stanice Vostok.

Mnogi smatraju da se na snimku nalazi izgubljeni grad na Antarktiku.

[adsenseyu5]

Tim istraživača je tvrdio da je otkrio tri drevne piramide na ledom prekrivenom kontinentu. Tačni detalji su nepotpuni, ali tim je objavio tri intrigantne fotografije svog otkrića.

Međunarodni tim se sastojao od istraživača iz SAD i nekoliko evropskih država. Dve od tri ogromne piramidalne strukture su pronađene oko 15 kilometara u unutrašnjosti, dok se treća nalazi nedaleko od obale, jasno vidljiva iz okeana.

Tim je planirao ekspediciju do jedne od piramida, kako bi se utvrdilo da li su u pitanju prirodne ili veštačke građevine. Poslednji zapisi od strane tima su zabeleženi 29. avgusta 2012. godine.

Istraživač i arheolog Džonatan Grej navodi da se artefakti koji predstavljaju naprednu drevnu tehnologiju obično suzbijaju zato što se ne slažu sa trenutnim akademskim verovanjima, pri čemu se dokazi uništavaju ili sakrivaju.

On navodi da su države poput Perua, Amerike, Izraela, Novog Zelanda, Francuske i Australije sakrile brojne dokaze.

[adsenseyu1]

On je kao primer naveo sledeća otkrića:

  • Vrsta stakla iz Egipta i Perua koja se može savijati poput plastike
  • Projektori korišćeni u egipatskim hramovima sa simulacijom zvuka
  • Artefakti i građevine ostavljeni na Mesecu (o kojima postoje zapisi)
  • Satelit „Crni Vitez“
  • Drevni podzemni kompleks otkriven u južnoj Kaliforniji u kojem su pronađene mape zvezda na aluminijumskim pločama
  • Mikrotehnologija pronađena u Rusiji i objekti koji su manji od milimetra
  • Mape drevnog sveta koje prikazuju Antarktiku bez leda

Grej je takođe napomenuo kako se zvanične teorije ne slažu sa radom Zaharija Sičina, koji tvrdi da je vanzemaljska rasa, Anunaki, posetila Zemlju, došavši sa planete Nibiru. Sičinovi prevodi sumerskog klinastog pisma se ne poklapaju sa ustanovljenim razmišljanjem, kaže Grej.

[adsenseyu6]

Džonatan Grej je međunarodni istraživač, arheolog i autor koji je proputovao svet sakupljajući podatke o drevnim misterijama. U proteklih 37 godina, on je obišao mnoga neistražena mesta, uključujući delove prašuma Amazona. On je takođe predvodio ekspedicije na dnu mora, ali i u udaljenim planinama i pustinjama širom sveta.

https://youtu.be/o_sXVOIoJX4

Džonatan je tokom svojih istraživanja naišao na razne artefakte, koji ne bi trebalo da postoje, ako se pridržavamo onoga što su nas naučili u školi. Što je najčudnije, postoji izvestan globalni šablon za ove artefakte, što ukazuje na drevnu civilizaciju neviđenih razmera.

U njegovoj knjizi „Tajne mrtvaca“, zabeleženo je više od hiljadu dokaza o neverovatnim drevnim tehnologijama, uključujući i dostignuća koja prevazilaze današnja ostvarenja.

Na primer, da li ste znali da su Egipćani bušili granit bušilicama koje su se okretale 500 puta brže od modernih bušilica?

Da li ste znali da su Kinezi u putopisima Severne Amerike iz 2200. godine pre nove ere opisali izlazak sunca nad Velikim kanjonom, crne opale i zlato u Nevadi, ali i foke koje su se brčkale u zalivu San Franciska?

Sve to i još mnogo više se može pročitati u knjizi „Tajne mrtvaca“ Džonatana Greja.

Webtribune.rs

[adsenseyu5]