Naslovnica ŽIVOT Šokantno saznanje: Pila je 8 meseci sok od šargarepe i evo šta...

Šokantno saznanje: Pila je 8 meseci sok od šargarepe i evo šta se dogodilo

bhdfhgfd43g

[adsenseyu3]

En Kameron autorka je brojnih knjiga za decu, ali u ovoj priči ona je glavni lik. I postala je još poznatija nakon što je obolela od raka debelog creva.

Podvrgla se operaciji u junu 2012. godine kada je bolest ušla u treći stadijum. Nije to bio njen prvi susret sa ovom okrutnom bolešću. Njen suprug umro je 2005. godine od raka pluća uprkos hemoterapijama.

En je odbila ići istim putem kao i on te je hemoterapiju odbila.

Svoju priču ispričala je na blogu Chris beats cancer (Kris je pobedio rak) na kojem svoje priče pričaju osobe koje su tražile / pronašle alternativne načine lečenja raka.

[adsenseyu1]

„U junu 2012. godine bila sam podvrgnuta operaciji zbog raka debelog creva, a nakon toga odbila sam lečenje hemoterapijom. Svaki dan osećala sam se sve bolje, ali nakon šest meseci, kontrolni pregled je pokazao da se rak proširio na pluća, a rak debelog creva ušao je u četvrti stadijum, „ispričala je Kameron.

Tvrdi kako se posvetila temeljnom istraživanju i naišla na priču o Ralfu Koleju koji je oboleo od raka kože sa 26 godina, a prema njegovoj priči, izlečio ga je konzumirajući svakodnevno sok napravljen od 2,5 kilograma šargarepe.

[adsenseyu4]

Odlučila je slediti njegove stope i počela je svaki dan ispijati sok od šargarepe ravnomerno ga raspodeljujući tokom dana.

Kako tvrdi, nakon osam nedelja lekarske kontrole pokazale su da se rak prestao širiti, tumori su se počeli smanjivati, kao i otok na limfnim žlezdama.

Nakon četiri meseca žlezde su se vratile u normalno stanje i rak se nastavio povlačiti.

Nakon osam meseci , kompjuterizovana tomografija pokazala je da je rak nestao.

Tajna je, navodno, u tome što sok od šargarepe obiluje masnim alkoholom i prirodnim pesticidom antitumorskih svojstava, a karoten iz šargarepe deluje preventivno na stvaranje ćelija tumora.

En Kameron nakon svog iskustva napisala je i knjigu Curing cancer with carrots koja se može kupiti na Amazonu.

(vecernji.hr)

[adsenseyu5][adsenseyu5]