Naslovnica IZA OGLEDALA Ruski naučnik tvrdi: Vavilon je spržen toplotom jačom od nuklearne eksplozije

Ruski naučnik tvrdi: Vavilon je spržen toplotom jačom od nuklearne eksplozije

[adsenseyu2]

dgash7623dg

[adsenseyu3]

Soversheno Sekretno, veoma popularne i poštovane ruske novine, prve su objavile članak o ne tako čuvenom profesoru Ludvigu.

Profesor Henrik Mavrikijevič Ludvig je bio visoko obrazovani ruski naučnik, zatvorenik u jednom od Staljinovih koncentracionih logora, filozof, poznavalc drevnih jezika, smeli arhitekta, nastavnik i slobodni mislilac koji je živeo za vreme gušeće ideologije komunizma.

Tek nedavno su otkrivene do sada nepoznate Ludvigove ideje, znanja i nasleđe. Još mnogo toga tek treba da se otkrije i još uvek nije potpuno sigurno ko je Henrik Ludvig bio: neverovatno obrazovani naučnik, mistik ili osoba koja je posedovala nekakva tajna znanja.

Ludvig

Henrik Mavrikijevič Ludvig

Oni koji istražuju fenomen NLO-a i hipotezu o drevnim astronautima saznali su iz članka da je profesor Ludvig proučavao neverovatne drevne rukopise tokom svog boravka u vatikanskoj biblioteci (dvadesetih godina prošlog veka).

On je tamo čitao o vanzemaljcima koji su posetili Zemlju u prošlosti i počeo da istražuje civilizaciju Maja, interpretirajući neke od njihovih simbola kao svemirske brodove i svemirska odela. Dalje, profesor Ludvig je pomenuo da je biblioteka sadržala rukopise o alhemiji i drevnim kodovima.

[adsenseyu1]

Kada ga je KGB uhapsio 1938. godine, profesor Ludvig je optužen da je bio vatikanski (ali i turski, poljski, nemački i američki) špijun. On je preživeo koncentracione logore i mučenje i nosio svoje neverovatno znanje, jezičke veštine (tečno je govorio 20 jezika, uključujući i neke drevne jezike), ideje i verovanja sa sobom tokom svih godina patnje i nesreće. Njega je tajnoj službi prijavila njegova žena.

[color-box]Profesor Ludvig je svojim studentima pokazivao fotokopije drevnih vatikanskih rukopisa (koji sadrže informacije o vanzemaljcima koji su posetili našu planetu) sa sve crtežima. Pričao im je o Vatrenom stubu koji je uništio naprednu drevnu civilizaciju i pokazivao im slike zidova tvrđave otkrivene u Vavilonu, koji su otopljeni neverovatnom toplotom koju ne bi mogla da izazove ni nuklearna eksplozija.[/color-box]

vjfjgh34979873

 Vatikanska bibilioteka

Profesor Ludvig je bio veoma zainteresovan za sumersku civilizaciju i znao je mnogo o njima. On je često raspravljao o ezoteričkom značenju piramida u Egiptu (smatrajući ih kao neku vrstu „energetskih mašina“). On je takođe proučavao etrursku civilizaciju i znao je mnogo toga o Kabali.

[adsenseyu4]

Profesor Ludvig je takođe bio i istraživač, pronalazač i dizajner vojne tehnologije. On je pomagao svojoj državi čak i kada je bio u zatvoru.

Dok je bio zatvoren u gulagu za vreme Drugog svetskog rata, imao je barem 17 pronalazaka poput planova za izgradnju vojnog aerodroma u močvarnim područjima, bezvučne podzemne stanice za testiranje vazdušnih motora, bacača bombi delotvornog protiv tenkova i još mnogo čega.

Njegova nagrada bila je produženje zatvora za još deset godina 1942., nakon što je osuđen zbog kritikovanja Staljinove politike u okviru koncentracionih logora.

Ludvig je poznavao tajne bilja i njihova ezoterička medicinska svojstva, a to znanje mu je jednom i pomoglo da preživi, kada je morao da izleči ženu komandanta logora ili da umre ako ne uspe.

Ima još mnogo informacija u članku koji je objavio Soversheno Sekretno, kao što je na primer njegovo prijateljstvo sa još jednim velikim i talentovanim ruskim naučnikom, Aleksandrom Čizevskim.

Henrik Mavrikijevič Ludvig, koji je umro 1973. godine, posedovao je fantastičan um i napravio velika otkrića.

Webtribune.rs

[adsenseyu5][adsenseyu5]

[adsenseyu2]