Naslovnica ŽIVOT Ruski lek za srce i holesterol

Ruski lek za srce i holesterol

[adsenseyu2]

jgtyfnhgtj

[adsenseyu3]

Ako duže vreme konzumirate ovaj lek, neće vam pretiti opasnost od onkoloških oboljenja, tvrdi ruska doktorka onkolog Irina Filipova

Ruski onkolog doktorka Irina Filipova preporučuje ovaj lek koji, kako navodi, ima trostruko delovanje. Koristi se za lečenje bolesti srca, odnosno angine pektoris, snižava loš holesterol i deluje kao zaštita protiv raka. Ako ga duže vreme konzumirate, neće vam pretiti opasnost od onkoloških oboljenja, tvrdi ova doktorka.

Sastojci: sveži šampinjoni, sveži kupus, prirodni lipov med

Priprema: Uzmite pet šampinjona. Treba da budu sveži, najbolje je da su ubrani u poslednja 24 sata i da imaju potpuno zatvorene „šeširiće“. Operite ih i prelijte prokuvanom vodom. Obrišite ih salvetom i iscedite da dobijetebistar sok.

Iz mladog kupusa iscedite sok. Kašičicu tog soka dodajte onom od šampinjona, a potom u napitak dodajte i kašiku prirodnog meda od lipe. Dobićete količinu potrebnu za tri dana.

Lek čuvajte u dobro zatvorenoj teglici u frižideru. Svako jutro na prazan želudac pojedite trećinu ove smese što jenešto manje od pola kašike. Lek ne treba da dajete deci mlađoj od sedam godina.

(magazin.net.hr)

[adsenseyu5][adsenseyu5]

[adsenseyu2]