Naslovnica ŽIVOT Ruski lek protiv bolova u leđima i zglobovima

Ruski lek protiv bolova u leđima i zglobovima

[adsenseyu2]

ntrqhgra

[adsenseyu3]

Umesto stalnog posezanja za analgeticima, ovaj prirodni lek može pomoći da zdrave zglobove održavate u dobrom stanju, da smanjite bolove i istovremeno će otkloniti mnoge probleme koje prate ove nesnosne tegobe.

Sastojci i postupak: 300-400 gr belog luka, 1 litar kvalitetnog nerafinisanog biljnog ulja (maslinovo, suncokretovo …)

Očistite 300-400 gr belog luka i sitno ga iseckajte. Staviti ga u staklenku zapremnine oko 2 litre i preliti ga s 1 litrom ulja. Zatvoriti poklopcem i ostaviti teglu na tamno mesto na sobnoj temperaturi.

Potrebno je da odstoji 2 sedmice, a ne zaboravite i da svakodnevno mućkate sadržaj tegle. Na kraju ćete dobiti ulje belog luka, koje trebate procediti kroz 3-4 sloja gaze ili dva puta kroz sitnu plastičnu cediljku.

[adsenseyu1]

Upotreba:

Ulje se utrljava na bolna mesta, na primer u donji deo leđa  kod osteohondroze, bolova u leđima ili u bolne zglobove na rukama i nogama kod artroze. Pokriva se najlonskom vrećicom i utopljava preko noći (na ruke – rukavice, na noge – čarape).

Već posle prvih par dana oseća se olakšanje, obnavlja se pokretljivost zglobova i što je najvažnije smanjuju se bolovi.
Beli luk poboljšava cirkulaciju krvi u bolnim zglobovima pa samim tim pomaže uspostavljanju njihovih funkcija. Terapija ovim domaćim uljem bi trebala trajati dva meseca.

Terapija za proširene vene

Ulje belog luka blago se utrljava u proširene vene, umotava se zavojem ili nekom tkaninom. Tretman se radi uveče i ostavlja se preko noći. Ujutro, oprati noge.

(Aura)

[adsenseyu5][adsenseyu5]

[adsenseyu2]