Naslovnica ŽIVOT Ovo vas očekuje u starosti po horoskopu

Ovo vas očekuje u starosti po horoskopu

fhgtfr

[adsenseyu3]

Mladi ste i puni ambicija, a da li ste razmišljali kakvi ćete biti u starosti? Zahvaljujući datumu rođenja i vašem horoskopskom znaku pročitajte kakvi ćete da budete kada vas sede uzmu pod svoje.

Ovan
Pripadnici ovog znaka se ni u starosti neće odreći sportskih aktivnosti, a ukoliko u slučaju bolesti budu sprečeni postaće pravi gnjavatori. Pokušaće da zadrže ritam dnevnih obaveza baš kao i vreme svoje mladosti.
Bik
Bikovima se i starost okreće oko materijalnog bogatstva. Ovaj znak novac neće da dele lako. U slučaju materijalne oskudice u starosti Bik će postati osoba puna nezadovoljstva i gorčine.
Blizanci
Blizanci su društvene osobe i zbog toga će se i pod stare dane mnogo da se druže. Ako uz sebe imaju životnog saputnika koji je sličnog senzibiliteta kao i oni, nikada im neće biti dosadno, nego će starost ispuniti raznim aktivnostima i putovanjima. Ukoliko se desi da ostanu sami, neće im biti potrebno mnogo vremena da obnove stara poznanstva ili steknu nova.
[adsenseyu1]
Rak
Čitavog života ovaj znak će biti veoma osećajan, pa se to neće da promeni ni u starosti. Ukoliko imaju porodicu, kao bake i deke će imati stalne posete dragih ljudi, a u slučaju da ostanu sami provešće tužnu starost punu melanholije.
Lav
Svojim istinitim, preteranim ili čak izmišljenim pričama će daviti bliske osobe. Ako su zaista nešto postigli u životu, biće vrlo ponosni na to i kada se sa sedima budu sećali svojih divnih uspomena.
Devica
Device će se baviti svojim dnevnim ritualima i uživati u sitnicama. Ukoliko si imale srećan život i brak, u starosti će blistati i proživljavati drugu mladost. Device vole da imaju kućne apoteke, u kojima će u svakom trenutku na dohvat ruke imati lekove za psihičke i fizičke tegobe.
[adsenseyu4]
Vaga
Pripadnici ovog znaka ideal vide u bračnom životu. Najgore će im biti ukoliko u starosti ostanu bez partnera, pa će mnogo da se trude na nađu svog životnog saputnika. Ljubav i iskrenost su im zvezde vodilje, tako da im je sve drugo od manje važnosti.
Škorpija
Kada pobede sve važne životne borbe i ostvare velike ciljeve, Škorpije će se u starosti sećati svake svoje bitke i posvetiti rešavanju problema, sa kojima se nisu izborili ranije. Nikada ih neće pobediti godine, već će zbog svog duha ostati zauvek mladi i željni avantura ili će živeti od sećanja na nekadašnje.
Strelac
Pregršt mudrih saveta biće zaštitni znak Strelčeva u starosti, jer će voleti da mudruju o raznim životnim temama. Postoji mogućnost i da se povuku u sebe, ali će njihov vedar temperament to uspeti da nadvlada.
[adsenseyu1]
Jarac
Starost Jarčeva biće kao vino – što starije to bolje. Ovaj znak će disati punim plućima i onda kada ih sustignu bore, a možda će više da se prepuste uživanjima i raznim vidovima zadovoljstva nego u mladosti.
Vodolija
Vodolije se vode logikom da nikada nije kasno da nauče da voze auto ili se bave jogom, pa makar imali naboranu kožu od 70 leta. Za njih neće da postoji klasična starost, jer se neće osećati staro ili barem to nikada neće da priznaju. Uz ovaj znak nikome neće biti dosadno, jer će svaki dan otkrivati nešto novo.
Riba
Zanimljiv hobi, kreativan rad ili dokolica – zavisi od pripadnika ovog znaka šta će odabrati. Neke Ribe će pod stare dane biti dosta smušene, dok će one malo pronicljivije biti u stanju da glumataju. Vežina Riba će uživati u lenčarenju.

(24sata.rs)

[adsenseyu5][adsenseyu5]