Naslovnica ŽIVOT Odaberite sliku i otkrijte šta ona govori o vama

Odaberite sliku i otkrijte šta ona govori o vama

test-pejzazi

[adsenseyu2]

Pred vama su četiri fotografije. Pogledajte svaku od njih i odaberite onu koja vam se najviše dopada.

Evo šta vaš izbor otkriva o vama.

Snežni pejzaž

Ukoliko ste odabrali fotografiju koja prikazuje snežni pejzaž, to znači da ste prirodno talentovani da zapazite i da lako razložite veoma složene ideje i situacije. Jako dobro i promišljeno donosite odluke i pravite jasne izbore, a takođe imate i snažnu intuiciju. Vi ste vizionar kakvog bi svaki političar, ili kompanija, želeo da ima uz sebe.

Morski pejzaž

Ukoliko ste odabrali morski pejzaž, to znači da ste pričljivi. Prirodno ste nadareni za komunikaciju i imate odlične međuljudske veštine. Vi ste osoba koja rešava društvene probleme. Ljudima je dobro kada su u vašem okruženju.

Planinski pejzaž

Ako vam se dopao zeleni planinski pejzaž, to znači da umete da se izrazite i da vam umetnost ide od ruke. U razgovoru ste vešti i lako izražavate svoj stav i osećanja u vezi sa stvarima koje vas okružuju. Vi ste umetnička duša, a ljudi osećaju da između njih i vas postoji veza.

Cvetni pejzaž

Ukoliko vas je najviše privukla fotografija cvetnog polja, to znači da ste osoba koja može mnogo toga da zapamti i koja je sposobna da organizuje krupne projekte. Podjednako važno je to da pucate od sjajnih ideja i da vaš potencijal nema granica.

Webtribune.rs

[adsenseyu2]

[adsenseyu4][adsenseyu4]