Naslovnica IZA OGLEDALA Naučite: Iskoristite svoju intuiciju koju svako ima i postanite vidoviti

Naučite: Iskoristite svoju intuiciju koju svako ima i postanite vidoviti

[adsenseyu2]

vbjksdhf932hfkjwd

[adsenseyu3]

Mnogi ljudi veruju da samo odabrani pojedinci poseduju psihičke moći. Zapravo, svi imamo bar jednu ugrađenu psihičku moć – intuiciju. Uz malo vežbe možete pojačati svoju vezu sa intuicijom i u potpunosti se osloniti na nju.

Ukoliko želite da ulepšate svoj život, najbolje je da se oslonite na svoju intuiciju. Ona uvek ima odgovor, a ako je poslušate, ona će vas povesti pravcem ka ostvarenju vaših snova.

Postoje brojni načini za komuniciranje sa intuicijom. Ukoliko želite da poboljšate svoju vezu sa intuicijom, isprobajte neke od navedenih 5 tehnika za njeno korišćenje:

1) Pitajte svoje telo

Kada ste nesigurni kojim putem da krenete u životu, pitajte svoje telo!

Na primer, ako vam je ponuđen posao, ali niste sigurni da li da ga prihvatite, sedite i zatvorite oči. Udahnite duboko i umirite se. Zatim namerno pitajte svoje telo šta treba da uradite. Još uvek zatvorenih očiju, mentalno skenirajte svoje telo i obratite pažnju na reakciju.

[adsenseyu1]

Vaša intuicija će uzrokvati izvestan osećaj u vašem telu. Odgovor „da“ će vam bukvalno goditi, naježićete se i osetićete uzbuđenje. Odgovor „ne“ vam neće prijati. Osetićete prazninu ili nekakav bol u vidu čvora u stomaku.

2) Obratite pažnju na znakove

Potražite znakove u svom okruženju.

Na primer, ukoliko ste usred razgovora sa svojim prijateljem i situacija postaje napeta, bilo bi dobro da se osvrnete i otkrijete da li vam neka slika privlači pažnju. Ukoliko biste u tom trenutku ugledali znak stop, vaša intuicija vas najverovatnije savetuje da privedete taj razgovor kraju.

Ne postoje nesreće i znakovi koji vam se prikazuju se javljaju s razlogom. Kada vam je stvarno potreban savet, tražite znakove koji će vam dati upozorenje ili pružiti podršku.

[adsenseyu4]

3) Otkrijte svoje „srećne“ znakove

Još jedan od načina komuniciranja sa intuicijom jeste identifikovanje srećnih znakova.

To mogu biti brojevi poput 12:12 ili 3:33 koje uočavate na satu ili leptiri ili određeni tip automobila. Zatvorite oči i upitajte svoju intuiciju koji su vaši srećni znakovi koji vam pokazuju da se krećete pravim putem.

Kada god ih vidite ili čujete za ove srećne znakove, znaćete da dobijate pozitivnu podršku od vaše intuicije.

4) Pitajte i prepustite se

Ukoliko vam je potreban odgovor na pitanje koje je složenije od „da ili ne“, jednostavno pitajte svoju intuiciju.

Sedite, zažmurite i intenzivno razmišljajte o svom pitanju bar minut, a zatim se prepustite! Skrenite misli na nešto drugo i pustite intuiciju da vas vodi ka odgovoru.

Moguće je da dobijete odličnu ideju dok vozite ili usred nekog razgovora. Ova ideja će bukvalno doći sama od sebe.

[adsenseyu1]

5) Spavajte

Snovi su odličan način za komuniciranje sa intuicijom.

Najbolji način za korišćenje ove strategije jeste odlazak na spavanje. Kada zatvorite oči i počnete da tonete u san, pažljivo razmišljajte o pitanju koje imate za vašu intuiciju.

Moguće je da dobijete odgovor usred sna i da ga se setite kada se probudite. Takođe je moguće da se nećete sećati svojih snova, ali da ćete sledećeg jutra prosto znati šta da radite.

Nije ni čudo što postoji izreka „jutro je pametnije od večeri“.

Svaka od navedenih strategija je lako primenjiva i može biti veoma zabavna. Vaša veza sa intuicijom se pritom može prilično osnažiti. Otkrićete da ćete se mnogo lakše suočavati sa brojnim pitanjima i dilemama koje vas svakodnevno muče.

Naravno, kada dobijete odgovore za vaša pitanja, pokažite zahvalnost za dobijene savete. Što više budete razmišljali o pomoći koju ste dobili od svoje intuicije, lakše i brže ćete dobijati pomoć u budućnosti. Univerzum uvek nagrađuje zahvalno srce.

Webtribune.rs

[adsenseyu5][adsenseyu5]

[adsenseyu2]