Naslovnica IZA OGLEDALA Najveća NASA tajna ikad: Haker upao u sistem i otkrio nezamislive tajne,...

Najveća NASA tajna ikad: Haker upao u sistem i otkrio nezamislive tajne, evo šta je našao … VIDEO

Gary McKinnon

Između februara 2001. i marta 2002. godine, Geri MekKinon iz severnog Londona je tražeći dokaze o suzbijanju besplatne energije i zataškavanju NLO aktivnosti i drugih tehnologija koje bi mogle koristiti javnosti, hakovao 16 NASA-inih kompjutera, kao i na desetine kompjutera vojske SAD, Mornarice, Vazduhoplovstva i ministarstva odbrane.

Naravno, MekKinon je zbog toga dospeo u nevolju.

Amerikanci veruju da je uzrokovao štetu u vrednosti od 800.000 dolara na kompjuterima između 2001. i 2002. godine. Nakon niza pravnih postupaka u Velikoj Britaniji, sekretarka Tereza Mej je 16. oktobra 2012. godine povukla zahtev za njegovo dovođenje u SAD, pošto je doneta odluka na osnovu medicinskih izveštaja da bi MekKinon, koji boluje od Aspergerovog sindroma i depresije, mogao da se ubije ukoliko bi mu se sudilo u SAD.

[adsenseyu1]

MekKinon je optužen da je izvršio „najveće hakovanje vojnih kompjutera u istoriji“, a da je osuđen u SAD, mogao je dobiti do 70 godina zatvora i platiti i do 2 miliona dolara kazne.

https://youtu.be/hlMSd_rtszs

Ali šta je MekKinon otkrio?

MekKinon je čuo da se informacije o postojanju vanzemaljaca sakrivaju od javnosti i da se slike iz svemira prerađuju u NASA-i.

[adsenseyu5]

[stextbox id=“alert“ shadow=“false“ bcolor=“FF3414″]Kada je hakovao njihove sisteme, on je pronašao sliku visoke definicije objekta u obliku cigare kako nadleće severnu hemisferu, zatim zapis u kojem su navedeni vanzemaljski oficiri… zbog čega on smatra da vojska SAD ima tajni bataljon u svemiru.[/stextbox]

[stextbox id=“alert“ shadow=“false“ bcolor=“FF270F“]Lista vanzemaljskih oficira ne podrazumeva male zelene, već su to ljudi sa Zemlje koji se nalaze u svemiru. MekKinon je pronašao i prepiske između svemirskih brodova.[/stextbox]

Vlada SAD, potpuno ravnodušna povodom informacija na koje je naišao MekKinon, i dalje tvrdi da je on oborio vojne kompjutere, zbog čega su SAD bile nespremne za 11. septembar.

MekKinon negira ove tvrdnje i kaže da nije delovao sa zlom namerom. On je 2009. godine rekao za BBC: „Nisam slep pred kriminalom, ali to je bila moralna potraga. Bio sam ubeđen i sada imam dobre dokaze da su izvesni tajni ogranci američkih obaveštajnih agencija imali pristup vanzemaljskoj tehnologiji koja bi nam omogućila besplatnu energiju. Smatram da je sakrivanje takvih činjenica neustavno po američkom zakonu“.

MekKinon je 2005. godine rekao za Guardian: „Kada ste na mreži, možete ukucati komandu NetStat koja navodi sve veze sa tom mašinom. Bilo je tu hakera iz Danske, Italije, Nemačke, Turske, Tajlanda… radio sam to svake noći“. Dakle, MekKinon nije bio jedini, ali je na kraju ispao žrtveno jagnje.

[stextbox id=“alert“ shadow=“false“ bcolor=“FF2F0F“]Da li vlasti stvarno ćute o antigravitaciji, NLO tehnologijama, besplatnoj energiji i takozvanoj energiji nulte tačke? Da li je MekKinon bio u pravu što je ilegalnim putem želeo da razotkrije ove tajne?[/stextbox]

Webtribune.rs

[adsenseyu5]

 POTRAŽITE NAS I NA OVOJ MREŽI:
Webtribune vesti, by webtribune