Najavljena tužba protiv Boldvina: Ipak kriv? Igrao se ruskog ruleta …

Mami Mičel, sekretarica režije na setu filma „Rust“ na kojem je Alek Boldvin usmrtio koleginicu Halinu Hačins, održala je konferenciju za medije tokom koje je najavila tužbu protiv glumca, ali i svih producenata.

Mami Mičel, sekretarica režije na setu filma „Rust“ na kojem je Alek Boldvin usmrtio koleginicu Halinu Hačins, održala je konferenciju za medije tokom koje je najavila tužbu protiv glumca, ali i svih producenata.

Obraćajući se okupljenim novinarima, Mičel je kroz suze rekla da joj je ova tragedija „oduzela radost života“, kao i da nikada neće zaboraviti trenutak kada se tragedija desila.

Pratite naše odabrane najbolje vesti na našem “Telegram” kanalu na Android telefonima preko instalacije na Play Prodavnici ili desktop računarima OVDE

„Konstantno se prisećam pucnjave i zvuka pištolja. U depresiji sam, ne osećam se sigurno i bojim se za svoju budućnost“, rekla je ona.

Njena advokatica Glorija Olred najavila je tužbu protiv Boldvina i producenata filma, objašnjavajući da je odgovornost za sprečavanje ove tragedije bila i glumčeva.

„Prema našem mišljenju, Boldvin se igrao ruskog ruleta odlučivši da ne proveri da li je pištolj napunjen pre nego što ga je uzeo u ruke“, kazala je Olred.

Podsetimo, ranije danas oglasio se i Boldvinov brat Danijel koji je naveo da se Aleku ovo dešava zbog „jasnih političkih stavova“.

„Ovo je ništa drugo do posledica njegove doslednosti i čvrstih stavova o određenim stvarima. Ljudi koji ga ne vole će ga iskoristiti, njegovu suprugu progoniti… On je meta.“

(b92)