Naslovnica IZA OGLEDALA Kapetan Rendi Kramer: „Proveo sam tri godine u kosmosu na „Svemirskoj armadi“

Kapetan Rendi Kramer: „Proveo sam tri godine u kosmosu na „Svemirskoj armadi“

 fvbsdgh73gedjd

Uzbunjivač kapetan Kej je autor nekih fantastičnih tvrdnji o postojanju tajne Svemirske armade kojom rukovodi globalna organizacija po imenu Odbrambene snage Zemlje.

Pošto je služio skoro tri godine na ogromnom svemirskom brodu, kapetan Kej je odlučio da je vreme da predstavi neke podatke, odbacivši pseudonim i otkrivši svoje pravo ime – Rendi Kramer. On je naveo da je učestvovao u ovim tajnim projektima od 1987. godine, kada je imao 17 godina.

Narednih 17 godina je proveo na Marsu, radeći kao deo Odbrambenih snaga Marsa (MDF), koje su u vlasništvu Korporacije marsovske kolonije (MCC), konglomerata banaka, vlasti i tehnoloških kompanija.

[adsenseyu1]

Kramerov tim je izdvojen iz specijalnog ogranka američkih marinaca, a njihova misija je bila da štite novouspostavljene marsovske kolonije. Njegova služba na Marsu se završila nakon što je njegova baza uništena od strane četiri različite vanzemaljske vrste koje su u to vreme bile prisutne na planeti.

Dobar Kramerov položaj u MCC mu je osigurao regrutovanje u druge programe, u koje spadaju i Odbrambene snage Zemlje (EDF).

On je obučen u tajnoj bazi na Mesecu koja se zove Komanda lunarnih operacija, ali i na Saturnovom satelitu Titan, daleko u svemiru. EDF su posedovale tri različite lake borbene letelice i tri različita bombardera.

Oni su za međuzvezdana putovanja koristili pet džinovskih nosača u obliku cigare koji su mogli da nose na hiljade manjih letelica. Kramer je služio na jednom takvom nosaču po imenu EDF SS Nautilus.

[adsenseyu5]

Flota svemirskih plovila je posedovala različite pogonske sisteme, superiornije u odnosu na bilo šta drugo dostupno na Zemlji u to vreme. Kramer je samo naveo da je korišćen pogon na fisiju i fuziju, ali i antigravitaciona tehnologija koju su dobili od Sivih vanzemaljaca.

Kramer je naglasio koliko je bilo važno da MCC i EDF ostanu tajna kada je otkrio da su za vreme njihovih misija bili isključeni svi vidovi komunikacije sa Zemljom. Opasnost globalnog razotkrivanja bi bila suviše velika ukoliko bi neko pokušao da pokupi njihov signal.

Nakon što je odslužio 20 godina, kapetan Kej je časno penzionisan. Njegova ceremonija penzionisanja se odvila na mračnoj strani Meseca, a prisustvovali su joj visoko rangirani zvaničnici, među kojima i bivši sekretar odbrane, Donald Ramsfeld.

Interesantno je da je Rendi Kramer rekao da je njegovo razotkrivanje odobreno od strane vrhovnih vojnih zvaničnika.

Možda je on to izmislio kako bi pokrio nedostatak dokaza, ali njegova priča je veoma slična onima koje su ispričali Endrju Basijago, Majkl Relf i mnogi drugi, što ukazuje na to da svi oni opisuju istu stvar.

Da li će vojni zvaničnici uskoro potvrditi njegove reči i razotkriti čitavu stvar? Ostaje da vidimo…

Webtribune.rs

[adsenseyu5]