Naslovnica IZA OGLEDALA Istorijski krvavi mesec će biti 28. septembra, evo šta se sve može...

Istorijski krvavi mesec će biti 28. septembra, evo šta se sve može dogoditi – VIDEO

mesec

[adsenseyu2]

Oni koji veruju u apokalipsu tvrde da će niz vulkana, zemljotresa i požara pogoditi Zemlju za vreme takozvanog krvavog meseca.

Uprkos tome što naučnici i skeptici govore kako retki astronomski događaj koji će se pojaviti na nebu 28. septembra neće izazvati smak sveta, teoretičari zavera ipak veruju da će krvavi mesec pokrenuti katastrofalne globalne događaje.

Neki čak tvrde da je svet već pod uticajem krvavog meseca, pošto požari u Kaliforniju u SAD traju danima.

Sveštenici putem televizije i interneta pokušavaju da ohrabre vernike da se „predaju Bogu“ kako bi se spasili.

bvdhfuh237hf

Kao dodatni dokaz da se smak sveta bliži, navode se sledeća dešavanja:

  • Pogoršavanje migrantske krize u Evropi
  • Erupcija vulkana Asoa na ostrvu Kjušu u nedelju ujutru dva dana nakon zemljotresa jačine 5,3 Rihtera na južnoj obali Japana
  • Učestali požari blizu Sakramenta u Kaliforniji
  • Zemljotres od 6,6 Rihtera u Meksiku, koji je usledio nakon dve odvojene vulkanske erupcije
  • Erupcija vulkana Kotopaksija u Ekvadoru

Proročanstvo o krvavom mesecu je počelo kada su hrišćanski propovednici najavili da će poslednji od četiri krvava meseca da se pojavi krajem septembra i najavi kraj sveta pred „drugi dolazak Isusa Hrista“.

Iako su dvojica evangelista, Džon Hegi i Mark Bric, optuženi da šire „lažna upozorenja“ kako bi zaradili novac od svojih knjiga koje govore o predviđanju apokaliptičnih događaja, ova teorija i dalje dominira u onlajn zajednicama.

[adsenseyu4]

Neki teoretičari govore da će veliki asteroid pogoditi Zemlju krajem septembra, pokrećući požare i cunamije širom sveta. NASA je uverila ljude da nijedan asteroid neće pogoditi Zemlju, bar ne u narednih 100 godina.

Činjenica je da se na zapadu SAD trenutno javljaju rekordne temperature i da su zbog suše za nekoliko nedelja nastala 24 odvojena požara.

https://youtu.be/g2fcUlwvW0Y?t=10

Najgori požari su oko Sakramenta, gde je zahvaćena površina od 240 kilometara kvadratnih i gde dim kulja i do 10 kilometara u vazduh. Uništena su brojna preduzeća i preko 500 kuća.

U međuvremenu, San Antonio u Teksasu je poplavljen zbog žestokih kiša.

Ljudi su zabrinuti zbog velikog aktiviranja broja vulkana i zemljotresa i ubeđeni su da će uskoro biti smak sveta. Neki smatraju da Bog iskazuje svoj gnev, dok drugi za sve krive Majku prirodu. Treći kažu da se ovakvi događaji dešavaju svakog meseca i da nemaju nikakve veze sa smakom sveta.

Oni koji podržavaju proročanstvo kažu da se ovakav raspored astronomskih događaja dešava jednom u 2.000 godina i da su istorijski povezani sa značajnim religijskim događajima, naročito onih koji se tiču Jevreja.

Istorijske tetrade krvavih meseca su se dogodile 1948. godine, kada je formirana jevrejska država, kao i 1492. godine, kada su Jevreji proterani iz Španije, ali i za vreme rata za Jerusalim.

Webtribune.rs

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]