Naslovnica IZA OGLEDALA Farmaceutska industrija ovo od nas krije: 10 najvećih uzročnika raka koje svakodnevno...

Farmaceutska industrija ovo od nas krije: 10 najvećih uzročnika raka koje svakodnevno koristimo

bvfdsj39e46zdb

[adsenseyu3]

Deset uzročnika raka se prećutkuje kako bi farmaceutska industrija zarađivala na toj teškoj bolesti, tvrde na alternativnim internetskim stranicama na kojima je objavljen intrigantan popis istih.

1. Hormoni u mesu i mleku:

Većina domaćih životinja hranjena je veštačkim hormonima kako bi dobila na količini mleka i mesa. Veštački hormoni uzrokuju upale, depresiju, rak i niz drugih bolesti.

2. Mamografija, stomatološki rendgenski zraci, skeneri na aerodromima:

Je li vam tehničar na mamografiji zaboravio reći da provučete zaštitnu preklopnicu preko grudi pre nego što je pobegao iz ordinacije? Da, reč je o smrtonosnim zracima koje uzrokuju rak, a došli ste kako bi ste ga sprečili ili reagovali na vreme.

[adsenseyu1]

3. Aluminijum u dezodoransima i antiperspirantima (i chemtrailsima):

Većina tumora dojke nastaje u njenom gornjem kvadrantu, kod pazuha, upravo tamo gde primenjujemo dezodoranse prepune aluminijuma. Koristite domaće ili organske dezodoranse.

4. Toksična kozmetika:

Koža je naš najveći organ i upravo nju tretiramo preparativnom i dekorativnom kozmetikom koja je prepuna petroleja i katrana. Kroz kožu ove otrovne supstance bez ikakvog problema putuju u krvotok i čine plodno tlo za ćelije tumora. Počnite koristiti organsku ili domaću kozmetiku i sanirajte štetu.

5. GMO soja i kukuruz:

Većina soje u Americi je genetski modifikovana i ako ste obožavatelj, naprimer, sojinog mleka prebacite se na neko drugo jer… Sojino mleko inače sadrži hemaglutinin, sastojak koji crvena krvna zrnca pretvara u ugruške. Osim toga, soja povećava estrogen. Kupujte organsko mleko, koje god vrste volite (kravlje, pirinčano, zobeno…).

[adsenseyu4]

6. Veštački zaslađivači:

Aspartam kao glavni sastojak veštačkih zaslađivača izmet je GMO bakterije E. coli koja je stanovnik debelog creva kao i kanalizacijskog otpada. Zloglasni aspartam nalazi se u gotovo svim gumama za žvakanje, lekovima i većini hrane. Klonite ga se i okrenite se žitnim sladovima, steviji, javorovom sirupu, medu ili sirovom organskom šećeru.

7. Fluorisana voda:

Ne, to nije mineral koji se nalazi u prirodi niti pročišćava vodu koja prolazi kroz cevi. Fluor zapravo onečišćuje vodu i ispira minerale iz našeg tela te oslabljuje imunitet. Pijte izvorsku vodu.

[adsenseyu1]

8. Lekovi, vakcine:

Potražite iskrenog lekara koji će vam dati savete o životnom stilu i prehrani kao prevenciji za rak. Klonite se “lekova” velikih farmaceutskih kompanija zvučnog imena kojima je jedini cilj zarada i kojima je vaše oboljenje od velikog interesa.

9. Veštačke boje za hranu i konzervansi, aditivi:

Gotovo svaka veštačka boja za hranu proizvedena je u laboratoriju. Silni konzervansi doslovno guše vaše ćelije i pretvaraju ih u ćelije raka. Okrenite se šarenom organskom voću i povrću, žitaricama, mahunama, semenkama. Zdravo je, a i tanjir čini lepšim… Ne kupujte stvari iz kutija i konzervi.

10. Komercijalni sapuni, šamponi, paste, kreme:

I opet, ono što se primenjuje na koži, vlasištu ili zubima završava u vašem krvotoku. Parfemi, boje, životinjski nusproizvodi i ostali sumnjivi sastojci mogu izazvati rak. Pravite sami ili kupujte organsku, prirodnu kozmetiku. Postoji izreka  “Ne stavljam na kožu ništa što ne mogu i pojesti.”

(Dnevno.hr)

[adsenseyu5][adsenseyu5]