Naslovnica IZA OGLEDALA Dejan Lučić o planu za uništenje Srbije – VIDEO

Dejan Lučić o planu za uništenje Srbije – VIDEO

[adsenseyu2]

dejan-lucic

[adsenseyu3]

Svet se nalazi pred Trećim svetskim ratom. On je već počeo, ali toga ljudi nisu svesni. Isto je tako bilo i kada je Hitler prisvojio Austriju i okupirao Čehoslovačku. Svet ni tada nije bio svestan šta se događa.

Za trenutak zastanimo, kako bismo definisali situaciju u XXI veku? “Zapad” pre svega SAD dominira nad narodima Evrope. “Zapad” je kovanica koja maskira hegemoniju Amerike i Britanije. “Velike sile”, Francuska i Nemačka su samo sprovodnici volje osovine London-Vašington.

Kažimo jasno da je Evropa vojni vazal koji nema pravo da misli svojom glavom. NATO savez je oružana formacija koja treba da hegemoniju super sile produži na istok.

NATO treba da smanji gubitke u ljudstvu SAD. Pošto stara Evropa nije voljna da gine za druge ona u svoje redove prima bivše vazale SSSR-a dajući im prava i obaveze.

Prava su izgledi za ekonomskim boljitkom, ali uz to idu i obaveze-danak u krvi. Pred nama je Treći svetski rat protiv muslimana.

[adsenseyu1]

Ciljevi tog rata su sledeći:

1. Stvaranje antimuslimanske koalicije,

2. Prerastanje NATO-a u “svetsku vojsku”koja će u borbi sa islamom da zavede ograničenje slobode na teritorijama koje kontroliše, a sve to u ime straha od terorizma.

3. Uvlačenje Rusije u ovaj savez kako Rusija ne bi postala stožer anti američke koalicije koju će činiti muslimani, Kinezi, Indusi…

4. Posle Trećeg svetskog rata stvoriće se ekonomska kriza i glad.

(Web-tribune.com)

[adsenseyu5][adsenseyu5]

[adsenseyu2]