Brena konačno stavila tačku na moralno dno pevača: Miroslav je bio sa mnom i Mirjanom dve godine na turneji, zabavljali su se i rezultat te ljubavi je Devin – VIDEO

Pre nedelju dana sud je doneo odluku da je Miroslav Ilić biološki otac Devina Antonovića, što pevačeva nekadašnja ljubavnica Mirjana Antonović godinama pokušava da dokaže, te je sad u tome uspela.

Mirjanina prijateljica, pevačica Lepa Brena, bila je svedok tokom suđenja, a folk diva rešila je da progovori na ovu temu.

„Jako sam srećna zbog presude. Tačnije, nije to pitanje sreće već moralne etike. Miroslav je bio sa mnom i Mirjanom dve godine na turneji, obišli smo ceo svet. Zabavljali su se i voleli tada i rezultat te ljubavi je Devin“. kazala je pevačica na početku, te dodala:

„Suština, zbog čega sam im ostala u toj priči… Jedina smo zemlja koja nema zakon o utvrđivanju očinstva ili majčinstva. Treba da budemo prisutni u 21. veku. Podržala sam je u ime našeg prijateljstva i istine, i svih koji vode istu borbu“.

Na “Telegram” kanalu možete pratiti naše odabrane najbolje vesti.  – OVDE

Brena je rekla da bi ponovo prošla kroz proces ročišta i da bi ponovo bila svedok.

„Naravno da bih opet bila svedok. Prijatelj sam u dobru i u zlu, i majka sam. Vidite kako se ta deca osećaju, za mene je to veoma važno. Treba im pružiti zaštitu“, zaključila nam je pevačica.

(b92)