Naslovnica IZA OGLEDALA Antigravitacioni NLO se prave na Zemlji, ali se još ne zna ko...

Antigravitacioni NLO se prave na Zemlji, ali se još ne zna ko ih poseduje – VIDEO

[adsenseyu3]

fluks-lajner

[adsenseyu2]

Nedavno je objavljen dokumentarac o čoveku koji je imao informacije o tajnom antigravitacionom svemirskom vozilu, iako je autor filma preminuo 2013. godine.

Džejms Alen, autor filma, naveo je da je ovaj film bio prvobitna teza za odbranu njegovog master rada iz umetnosti. Međutim, on je počeo da shvata da je ova tema od mnogo većeg značaja i da zahteva pun dokumentarac.

On je u intervjuu u junu 2013. godine objasnio: „Ukoliko je ova priča tačna, u šta sam ja trenutno ubeđen, ona bi mogla biti najvažnija prekretnica za tehnološki razvoj u čitavoj istoriji“.

[adsenseyu4]

Alen je naveo da je ova tehnologija „u skladu sa Ajnštajnovim teorijama“, te da smo mi zapravo okruženi neograničenim izvorima energije.

Naslov filma je „Nulta tačka: Priča o Marku MekKendlišu i Fluks lajneru“ (Zero-Point: the Story of Mark McCandlish and the Flux Liner). Glavni izvor informacija za dokumentarac jesu MekKendliš i njegova istraživanja o antigravitaciji. On je sa svojim istraživanjima započeo 1988. godine, kada mu je prijatelj opisao tajno antigravitaciono vozilo koje je video u vazduhoplovnoj bazi Norton.[adsenseyu6]

Njegov prijatelj je opisao tri leteća tanjira koja ne proizvode nikakav zvuk. Na jednom od njih su paneli bili otvoreni tako da su se mogli videti neki ključni delovi. Tamo se nalazio i monitor na kome je bilo prikazano kako izgleda kada ova letelica leti.

Letelice su imenovane kao Reprodukovana vanzemaljska vozila (ARV), ili kraće Fluks lajneri. MekKendliš je verovao da su u pitanju letelice koje se decenijama razvijaju u okviru tajnog programa.[adsenseyu6]

Na osnovu opisa svog prijatelja, MekKendliš je skicirao vozilo, a zatim sproveo istraživanja o tome kako ono radi. On je došao do zaključka da vozilo koristi energiju nulte tačke, što je koncept o kojem je prvi teoretisao Albert Ajnštajn.

Nažalost, Alen je emitovao film svega nekoliko puta pre nego što je umro 12. decembra 2013. godine od retkog oblika raka. Njegov advokat je kasnije odlučio da pusti film u etar.

Film možete pogledati na sajtu Vimeo, ukoliko ste spremni da čujete priču o intrigama, tajnama i tehnologiji.

Webtribune.rs

 

[adsenseyu1]