Naslovnica IZA OGLEDALA 4 vrste vanzemaljaca živi već hiljadama godina na Zemlji – VIDEO

4 vrste vanzemaljaca živi već hiljadama godina na Zemlji – VIDEO

[adsenseyu2]

bdghvbc5gh

[adsenseyu3]

Pol Helier, nekadašnji kanadski ministar obrane, tvrdi da je većina venzemljana dobronamerna prema ljudima i da je razočarana kako vladamo vlastitom planetom.

Pol Helier , nekadašnji kanadski ministar odbrane koji je državi na toj poziciji služio tokom šezdesetih godina , ponovo je smelo istupio u javnosti i izneo nekoliko tvrdnji koje će zanimati sve zainteresovane za ufologiju .

Tokom gotovo polusatnog razgovora sa novinarkom Sopho Ševarnazde ( Russia Todai ) , Hellier je izjavio da najmanje četiri vrste vanzemaljaca već hiljadama godina posećuju Zemlju , da ih za sada znamo za osamdesetak, te da neki izgledaju poput ljudi do te mere da ne biste na ulici primetili razliku .

Ponovio je da neke od vrsta već sarađuju sa vladama pojedinih država, te da mnogo toga što danas koristimo jest ono čemu su nas naučili ( mikročipovi , led svetla, neprobojni prsluci … ). Većina vanzemaljaca je dobronamerna

[adsenseyu1]

Govoreći o vrstama, kazao je i to da je većina dobronamerna te da uvek žele pomoći čovečanstvu, dok postoje dve vrste čije su namere zasad nepoznate .

Vanzemaljci prihvataju da je ovo naša planeta i da mi imamo pravo da upravljamo njom kako mi to želimo, međutim zabrinuti su zbog načina kako se odnosimo prema Zemlji.

Na primer, time što je zagađujemo i što toliko ulažemo u vojnu tehnologiju umesto da hranimo siromašne i brinemo o bolesnima.

Više puta su nas upozorili da se počnemo menjati i voljni su nam pri tome pomoći , ali samo ako smo sa tim saglasni, ako to sami zatražimo – izjavio je između ostalog Helier .

Pogledajte ceo intervju :

[adsenseyu3]

[adsenseyu5][adsenseyu5]

[adsenseyu2]