Naslovnica IZA OGLEDALA Vatikan zna šta se približava Zemlji

Vatikan zna šta se približava Zemlji

[adsenseyu2]

franja papa vatikan

[adsenseyu3]

Ako uzmete u obzir nedavne zapanjujuće izjave pape Franje u kojima on navodi da bi rado krstio vanzemaljce ukoliko ga budu zamolili, ali i druge njegove izjave takođe vezane za vanzemaljce, onda vam uopšte neće biti čudno ono što Šejla Zilinski, zajedno sa Stivom Kvejlom I Tomom Hornom ima da kaže u snimku „Satana kao spasitelj – Zapanjujući Vatikanov plan da otkrije đavola kao spasioca čovečanstva“.

Kvejl započinje priču sa 4. jahačem apokalipse, povezujući je sa Agendom 21, teleskopom Lucifer na Maunt Grejemu i time kako se sprema „obelodanjivanje“, ali ne od strane naučne zajednice, već od strane najvećeg religijskog lidera, pape.

Zatim nastavlja Tom Horn koji povezuje predviđanja jezuita Malakaj Martina o tome šta bi se desilo kad bi jezuita postao religijski lider sa biblijskim proročanstvima (Danijel – 11) podeljenim u „Jevrejskom Bogu tvrđave“, gde se govori o gospodaru atmosfere, „vanzemaljskom bogu“.

[adsenseyu1]

Predviđanja Malakaj Martina su jeziva kada ih uporedimo sa onim što se danas dešava, naročito ona gde navodi da će jezuitski papa povesti svet ka „Novom svetskom poretku“ zasnovanom na socijalizmu i da će sarađivati sa Antihristom, čijem će uzdizanju pomoći i čije će ciljeve slediti.

Horn takođe ističe da je, ako su ova predviđanja tačna, verovatno takođe tačno ono što je on rekao za dešavanja na Maunt Grejemu u Arizoni.

Malakaj je jednom prilikom rekao da je glavni razlog zašto je Vatikan odabrao Maunt Grejem upravo taj što najviši nivo vatikanske vlasti i geopolitike zna „šta se približava Zemlji“.

Da li je čudno što „Teleskop Lucifer“ deli prostor sa Vatikanskim teleskopom (VATT) na Maunt Grejemu?

Kvejl se zatim uključuje u razgovor naglašavajući godine istraživanja koje dokumentuju misteriozna nestajanja, Dopa kamenje, elitne pojedince koji su bili u kontaktu sa ovim „bićima“ i informišući slušaoce da će „prevara biti toliko žestoka“ da ćemo se umesto na stepeništu za raj, naći na spiralnom stepeništu do pakla. Kvejl je rekao: „Mi mislimo da smo videli velike prevare, ali nismo videli ni početak“.

Webtribune.rs

[adsenseyu5][adsenseyu5]

[adsenseyu2]