Naslovnica IZA OGLEDALA U Africi otkriven drevni grad nepoznate civilizacije iz vremena 200.000 godina pre...

U Africi otkriven drevni grad nepoznate civilizacije iz vremena 200.000 godina pre Hrista

African Metropolis

[adsenseyu3]

Do neverovatnog otkrića se došlo u Južnoj Africi, oko 150 kilometara zapadno od luke Maputo. Tamo su pronađeni ostaci ogromnog metropolisa površine od oko 1.500 kvadratnih kilometara.

Ovaj drevni grad, prema navodima istraživača, predstavlja deo veće zajednice od oko 10.000 kvadratnih kilometara i veruje se da je sagrađen oko 160.000-200.000 godina pre Hrista.

Region je relativno udaljen, a lokalni farmeri su često nailazili na ovu oblast, pretpostavljajući da su je napravili neki domoroci u prošlosti. Međutim, nikome nije palo na pamet da otkrije ko je napravio ove čudne „krugove“ niti koliko su oni stari.

Ovo se promenilo kada je istraživač i autor, Majkl Telindžer, zajedno sa lokalnim vatrogascem i pilotom, Johanom Hajneom, odlučio da istraži ruševine.

[adsenseyu1]

Hajne je imao jedinstvenu priliku da vidi ove neverovatne građevine iz vazduha i znao je da je njihov značaj potcenjen.

„Kada me je Johan prvi put odveo među ruševine u južnoj Africi, on nije imao pojma šta ćemo sve pronaći narednih godina. Fotografije, artefakti i dokazi koje smo sakupili upućuju na postojanje izgubljene civilizacije koja je starija od svih ostalih hiljadama godina“ – Telindžer.

Prema Telindžerovim rečima, ova otkrića su toliko neverovatna da će način na koji posmatramo istoriju potpuno da se promeni.

Okolna geologija je takođe interesantna, pošto se u blizini nalaze brojni rudnici zlata. Istraživači ukazuju na to da je drevna civilizacija živela u tom delu sveta, kopajući zlato. Ukazuje se i na drevne Anunakije:

Hronologija Anunakija(po Sičinu):

450.000 godina pre nove ere

Nakon dugih ratova, atmosfera na planeti Nibiru je počela da propada i postala je nepogodna za život, a Anunakijima je bilo potrebno zlato da poprave atmosferu. Istraživači navode da i mi možemo da iskoristimo nanočestice zlata da popravimo oštećeni ozonski omotač.

[adsenseyu4]

445,000 godina pre nove ere

Anunaki su sleteli na Zemlju i uspostavili svoju bazu u Eriduu, s ciljem ekstrahovanja zlata iz Persijskog zaliva. Predvodio ih je Enki, sin Anuov.

416,000 godina pre nove ere

African Metropolis

Proizvodnja zlata je pala, zbog čega je Anu došao na Zemlju. Sa njim je došao i drugi sin Enlil. Anu je odlučio da će se proizvodnja nastaviti u Africi i postavio je Enlila za komandanta misije.

400,000 godina pre nove ere

U južnoj Mesopotamiji je razvijeno sedam nacija. Među najvažnijima su bile „Sipar“, „Nipur“ i „Šurupak“. Kako je metal ekstrahovan, ruda je bivala transportovana iz Afrike u orbitu putem svemirskih brodova.

[adsenseyu1]

Neverovatne ruševine se uglavnom sastoje od kamenih krugova, a mnoge su zakopane u pesku i vidljive su samo iz aviona ili pomoću satelita (probajte da ih pronađete na Google Earth-u). Kod nekih od njih se mogu uočiti temelji i zidovi.

„Smatram sebe osobom otvorenog uma, ali priznajem da mi je trebalo više od godinu dana da sve to shvatim i sada mi je jasno da imamo posla sa najstarijim građevinama koje je čovek napravio na Zemlji. Glavni razlog za to jeste taj što nikad nismo razmišljali o tome da nešto značajno može doći iz Južne Afrike. Možne civilizacije su se uglavnom pojavile u Sumeru i Egiptu“ – Telindžer.

Telindžer sada smatra da su i Sumeri i Egipćani nasledili svoje znanje od starije napredne civilizacije koja je živela na južnom kraju Afrike pre više od 200.000 godina i koja se bavila kopanjem zlata.

To je u stvari i isti narod koji je izrezbario prvu pticu Horus, prvu Sfingu, izgradio prve piramide i kameni kalendar.

Adamov kalendar je glavni među milionima kružnih kamenih ruševina, drevnih puteva, poljoprivrednih terasa i hiljadama drevnih rudnika koje je ostavila izgubljena civilizacija iliti prvi ljudi. Oni su preci čitavog čovečanstva koji su posedovali napredno znanje i energetska polja širom planete Zemlje.

Oni su urezali detaljne slike u najtvrđe kamenje, obožavali Sunce i bili su prvi koji su urezali sliku egipatskog anka – ključa života i univerzalnog znanja, čak 200.000 godina pre nego što su se pojavili Egipćani.

Telindžer predstavlja neverovatne nove dokaze u svojoj knjizi „Hramovi afričkih bogova“. Tamo su grafički predstavljena otkrića koja će nesumnjivo biti pokretač pisanja nove istorije.

Webtribune.rs

[adsenseyu5][adsenseyu5]