Naslovnica IZA OGLEDALA Tri ogromna vasionska broda uočena oko Sunca na nedavnim fotografijama NASA –...

Tri ogromna vasionska broda uočena oko Sunca na nedavnim fotografijama NASA – VIDEO

gfz5rghdfgfds

[adsenseyu3]

Tokom prošle nedelje, tri kolosalna neidentifikovana objekta su viđena na nizu fotografija nedavno snimljenih iz NASA-ine Solarne i heliosferne opservatorije (SOHO).

Anomalije je otkrio jedan od najplodnijih NLO lovaca, Jutjub korisnik Streetcap1. On smatra da su objekti postali vidljivi kad su ulazili u orbitu oko Sunca.

Čini se da naša zvezda u poslednje vreme privlači dosta pažnje, pošto je nekoliko velikih objekata fotografisano u njenoj blizini.

U martu je jedan takav objekat uočen kako putuje neverovatnom brzinom ka Suncu, dok je u aprilu još jedan naizgled ulazio pravo u Sunce.

nasa snimak1

Prema NLO istraživaču, Skotu Veringu, poslednje od ovih viđenja je podstaklo na ideju da naš solarni sistem redovno posećuju visoko-napredni vanzemaljci koji putuju u svemirskim brodovima otprilike veličine Sjedinjenih Američkih Država.

[adsenseyu1]

On smatra da se objekti na slikama ne mogu objasniti kao vizuelni artefakti, navodeći da su slike napravljene pomoću najnaprednije NASA-ine tehnologije.

Možemo samo nagađati o razlozima njihovog dolaženja.

Pre nekoliko godina, švedski naučnik Nasim Haramejn je dao kontroverznu izjavu dok je pokušavao da objasni neobičnu aktivnost oko našeg Sunca. On je tvrdio da vanzemaljski brodovi koriste naše Sunce kao portal, koristeći njegovu energiju da bi otputovali na razne druge tačke u svemiru.

[adsenseyu4]

 [stextbox id=“alert“ shadow=“false“ bcolor=“FF350D“]Sve veći broj snimaka koji prikazuju vanzemaljske letelice oko Sunca, podstakao je Haramejna da poveruje da je Sunce neka vrsta svemirske kapije koja povezuje naš solarni sistem sa drugim mestima u univerzumu.[/stextbox]

nasa snimak2

Varing smatra da postoje dve mogućnosti:

  1. Vanzemaljci se sastaju na ili u našem Suncu iz nekog razloga.
  1. Vanzemaljci šalju svoje brodove da isisaju energiju iz našeg Sunca.

Većina astrofizičara se slaže da naše Sunce ima dovoljno vodonika da sija još najmanje 5 milijardi godina. Međutim, ako džinovske vanzemaljske letelice budu izvlačile gorivo iz našeg Sunca, njegov životni vek će biti sve kraći. Ovo bi mogla biti neka vrsta vanzemaljske intervencije pred kojom smo apsolutno nemoćni.

Webtribune.rs

[adsenseyu5][adsenseyu5]