Naslovnica ŽIVOT Testirajte vibracije u svom telu koristeći ova 4 znaka univerzuma

Testirajte vibracije u svom telu koristeći ova 4 znaka univerzuma

[adsenseyu2]

vbdkheuncv

[adsenseyu3]

Dobro je znati kako funkcioniše Zakon privlačenja i zašto je važno posedovati visoku vibraciju.

Međutim, kako možemo znati gde je naša vibracija? Kako možemo znati da li privlačimo realnost koju želimo ili realnost koju ne želimo?

Sledi nekoliko brzih testova koji će vam pomoći da to otkrijete:

  1. Brzi test realnosti: Osvrnite se oko sebe, šta se dešava?

Da li vam neko otvara vrata ili vam ih zatvara pred nosom? Da li je napolju prelep dan ili je vreme užasno?

Vi ste stvorili tu realnost svojom vibracijom i zato se dobro osvrnite da vidite gde ste. Ako vam se sviđa ono što vidite, vaša vibracija je na visokom nivou. Ako se pred vama nalazi gomila prepreka i frustracija, vaša vibracija je na niskom nivou. Ako je pola-pola ili bezveze, vaša vibracija se nalazi negde na sredini.

[adsenseyu1]

  1. Da li vam se brojevi ponavljaju?

Ponavljanje brojeva (tipa 111, 222, 333) i rastući brojevi (1234) predstavljaju znakove pomeranja ka višim vibracijama.

Međutim, brojevi poput 666 ili opadajući brojevi (4321) predstavljaju znakove pomeranja ka nižim vibracijama. Ukoliko su brojevi van šablona, postoji neutralnost.

  1. Pratite svoje emocije: napravite brzu proveru emocija – kako se osećate?

Ocenite svoje emocije vibracijom.

Ljubav, radost, entuzijazam i zadovoljstvo ukazuju na visoku vibraciju, dok bes, gađenje, depresija ili dosada ukazuju na nisku vibraciju.

[adsenseyu4]

  1. Pratite svoje telo: da li se osećate kao da vam svi motori rade (visoka vibracija) ili se osećate bolesno, povređeno i umorno (niska vibracija)?

Ako se osećate nekako između, vibracija je neutralna.

Ovo su bila 4 znaka koje možete koristiti kako bi shvatili kakvu realnost stvarate za sebe Zakonom privlačenja. Visoke vibracije ukazuju na to da vas očekuje više dobrih stvari.

Ako ste uočili znakove niske vibracije, ne očajavajte. Ovi pokazatelji su tu da vam pokažu da se krećete u pravcu koji vas neće odvesti nikuda.

Poslušajte ove signale i počnite da pomerate svoje misli i osećanja u pozitivnijem smeru, radite nešto u čemu uživate, pogledajte zabavan film, igrajte se sa svojim kućnim ljubimcem ili bilo šta drugo što vas čini srećnim. Upotrebite Zakon privlačenja u svoju korist!

Webtribune.rs

[adsenseyu5][adsenseyu5]

[adsenseyu2]