Naslovnica IZA OGLEDALA Radnik NASA: Prisustvovao sam sastanku između Visokih belih i astronauta

Radnik NASA: Prisustvovao sam sastanku između Visokih belih i astronauta

astronauts-meet-alien

Klark C. MekKlilend je čovek sa čudnom pričom. On tvrdi da je prisustvovao sastanku između astronauta NASA-e i visokih vanzemaljaca od 2,7 metara.

MekKlilend kaže da je radio za NASA-u kao operater svemirskih letelica u Svemirskom centru Kenedi na Floridi. Tokom svoje karijere, on je učestvovao u više od 650 misija, uključujući Mercury i Apolo.

On je tokom jedne od misija bio posmatrač susreta između astronauta NASA-e i visokih vanzemaljaca.

[adsenseyu1]

MekKliland je pratio misiju u Kontrolnom centru Kenedi, kada je uočio nešto što nije smeo da vidi. On je video vanzemaljca visokog 2,7 metara na svojim monitorima dok je bio na dužnosti. Na monitorima se takođe videla i vanzemaljska letelica. MekKliland je čitav susret posmatrao oko minut i sedam sekundi. To je bilo dovoljno da zapamti ono što je video.

Clark-C.-McClelland

MekKliland tvrdi da nije mogao da pogreši pošto zbog svog iskustva ume stručno da prepozna ljudske letelice.

On kaže da on nije bio jedini zvaničnik koji je posmatrao sastanak. Prijatelj mu se kasnije poverio, rekavši da je video istog tog vanzemaljca u šatlu.

NASA nije negirala da je MekKliland njen zaposleni, a postoje i fotografije i dokumenta koji podržavaju njegovu priču o dugoj karijeri u Svemirskoj agenciji.

[adsenseyu5]

On dalje tvrdi da NASA nije civilna agencija:

[stextbox id=“alert“ shadow=“false“ bcolor=“FF270F“]„NASA je u službi Pentagona. Neke od misija ministarstva odbrane u kojima sam učestvovao su bile strogo tajne. U tim misijama su u orbitu bivali poslati sateliti i druga oprema, pri čemu su se ekipe sastajale sa vanzemaljcima“.[/stextbox]

On navodi da NASA krije ključne informacije o kontaktu sa vanzemaljcima, a da SAD održavaju tajni vojni savez sa bar jednom vanzemaljskom rasom.

https://youtu.be/-r7K9ZTn-Dw

Pored toga, MekKliland kaže da je održao prijateljstvo sa astronautom NASA-e po imenu Edgar Mičel, jednim od prvih pionira u svemiru i šestim čovekom koji je kročio na Mesec. Mičel tvrdi da vanzemaljci postoje i da su prisutni na Zemlji. On je na konferenciji u Konektikatu 1998. godine rekao da je 90% siguran da je na hiljade NLO-a uočeno od četrdesetih godina prošlog veka.

Mičel je samo jedan od mnogih astronauta koji su govorili o vanzemaljcima.

Nedavno su se pojavile tvrdnje da su kamere NASA-e prikazale NLO kako se iskrcava na Međunarodnu svemirsku stanicu. Da li je moguće da Međunarodna svemirska stanica služi kao mesto za susretanje sa vanzemaljcima?

Webtribune.rs

[adsenseyu5]