Naslovnica IZA OGLEDALA POTPUNI ŠOK U BRITANIJI: Dokumenti o vakcinama razotkrili tridesetogodišnju zaveru

POTPUNI ŠOK U BRITANIJI: Dokumenti o vakcinama razotkrili tridesetogodišnju zaveru

hbfgrtfd

Akt o slobodi informacija (FOIA) je pokazao da vakcine nisu čudo moderne medicine.

Jedan lekar je pronašao dokumente koji pokazuju daje britanska vlada zataškala brojne incidente sa vakcinama.

Ustanovljeno je da je vlada znala da vakcine ne deluju, da uzrokuju nastanak bolesti koje bi trebalo da leče, da su opasne po decu kao i da je sve što se tiče vakcina laž.

[adsenseyu1]

Takozvano „čudo“ moderne medicine je puno teških metala, virusa, mikoplazme, fekalnih materija, DNK fragmenata drugih vrsta, formaldehida i polisorbata 80 (agensa koji izaziva sterilitet).

Pozivanjem na FOIA, jedan lekar sa autističnim sinom u SAD je zatražio od Centra za kontrolu bolesti (CDC) da objavi dokumente o opasnostima vakcina, ali CDC to čak ni pod pritiskom zakona nije uradio.

[adsenseyu4]

Pored štetnosti vakcina, CDC je uspeo da zataška i efekat fluorida na Amerikance, a naročito na imuni sistem dece.

CDC očigledno deluje protiv zdravlja američkog naroda, ali to nije sve. CDC je u saradnji sa vladom SAD dizajnirao zakone u slučaju pandemije koji važe u svim državama SAD, a koji podrazumevaju prisilno primanje netestiranih vakcina u slučaju pandemije.

[adsenseyu1]

Međutim, čak je i kredibilitet CDC u proglašavanju pandemije uzdrman od proglašenja pandemije H1N1 2009. godine, kada je CDC odbio da objavi izvesne dokumente opet po pozivanju na FOIA akt.

CDC je zataškao i finansijski skandal koji je nastao pošto su SAD potrošile milijarde na vakcine za lažnu pandemiju.

Istina o vakcinama se polako razotkriva isto kao 1918. i 1919. godine kada je umesto aspirina za smrt 20-50 miliona ljudi okrivljena smrtonosna gripa.

Webtribune.rs

 

[adsenseyu4][adsenseyu4][adsenseyu5][adsenseyu5]