Naslovnica ŽIVOT Nikad ih nije zaboravio: Pas se vratio kući posle 3 godine –...

Nikad ih nije zaboravio: Pas se vratio kući posle 3 godine – VIDEO

nemacki ovcar

[adsenseyu2]

To je ta veza koju smo imali u prve tri godine zajedničkog života. Mi ga nikada nismo zaboravile, a nije ni on nas, rekla je presrećna vlasnika

Pas koji se vraća kući posle 3 godine zvuči kao naslov nekog uzbudljivog romana. Priča jeste i krajnje neverovatna, s tim što su stranice ovog romana inspirisane istinitim događajem.

Dakle, priča počinje pre 3 godine, kada je usled haotičnog raskida, nemački ovčar uzet porodici Andree Arce. Nakon toga, ova žena je sa svoje dve kćerke bila slomljena. Godine su prolazile jedna za drugom i već je delovalo da je Rico, voljeni ljubimac cele porodice, nestao zauvek.

[adsenseyu1]

Srećom, dolazi do obrta. Pre nekoliko nedelja, Andrea je primila poziv jednog od zaposlenih u jednom životinjskom prihvatilištu. Vesti nisu mogle biti bolje, Rico je pronađen, živ i zdrav.

On je pronađen kako luta ulicama Virdžinije, koja je udaljena 2.500 kilometara od San Dijega. Nikom nije bilo jasno kako se voljeni ljubimac ove porodice tamo obreo. Ali to sada nikom nije ni bilo bitno.

https://youtu.be/bGTagv3POGA

Za ovog lepotana, koji se vraća kući posle 3 godine, organizovan je avionski prevoz. Andrea, majka 2 devojčice od 8 i 6 godina, povela ih je na aerodrom, ne rekavši im povod.

[adsenseyu4]

Kamere su zabeležile ovaj dirljivi susret. Naime, porodica se približava hangaru u kome se nalazi kavez sa psom. Kada ih je ugledao, Rico je počeo da cvili i grebe po transporteru. A momenat kada on izlazi iz kaveza i pada u zagrljaj ovog ženskog tria, ne može se rečima opisati, pa vam zato toplo preporučujemo da odgledate video.

Nakon što se malo pribrala nakon susreta, Andrea je izjavila sledeće:

„To je ta veza koju smo imali u prve tri godine zajedničkog života. Mi ga nikada nismo zaboravile, a nije ni on nas.“

Ako odgledate video zaključićete ono što smo i mi…Ljubav pasa prema svojim vlasnicima bezgranična je u prostoru i u vremenu.

(petface.net)

[adsenseyu5][adsenseyu5]